15

***

преди 5 години

Да не е защото хората дето дремят по цял ден и цяла нощ в секциите ще получат по големи и справедливи надници ???

14

Анонимен

преди 5 години

Как кое тези *** дето коментират тука и слагат плюсчета и минуси да не са безплатни ,ами говорителите дето всеки ден говорят за стабилността и колко е велик баце ,ами тези прогнози да си ги поръчаш да не е безплатно и тези дето следват бат Бойко да му ръкопляскат навсякъде да го снимат ,ами изборните секции дето трябва да подменят протоколи всичко се плаща ,но не от бат Бойко а от нас-наведените робите на труда....

13

нищо чудно

преди 5 години

НА МИНАЛИТЕ ИЗБОРИ-50 МЛН.,СЕГА-71 МЛН.НАЛИ ТРЯБВА ДА СЕ ПЛАЩА НА ИЗБИРАТЕЛИТЕ И ДА ОСТАНЕ И ЗА НАС.

12

ПЕНКО

преди 5 години

КАК ИМ СЕ ИСКА НА ТАПАНАРИТЕ / ВКЛЮЧИТЕЛНО НА НЯКОИ 90% ЖУРНАГЪЗОВЦИ/ КОМИСИИТЕ НА ИЗБОРИТЕ / МОИТЕ ЛЮБИМИ СЪСЕДИ И СЪГРАЖДАНИ/ ДА СЕ "СКАПЯТ " ОТ РАБОТА ...АКО МОЖЕ БЕЗ ПАРИ /НА ПОЛЗУ РОДУ / !!! А ТЕ СА ОПОРАТА НА ДНЕШНАТА РБ И ОБЕДИНЯВАНЕТО НИ - ТЕ !!! НЕ -ФЛАЙ ЖУРНАЛЕТАТА ... НЕ ЗАВИСТНИЦИТЕ -НЕУСПЕШНИЦИ ...- НА МАНЕЧКИТЕ ДЕЦА НЕ ИМ ПУКА ...-НО ТОЧНО ТЕЗИ ОТ КОМИСИИТЕ СА СПОЙКАТА НА НАРОДНОСТТА ЗА МОМЕНТА - А "УТРЕ " ТЕХНИТЕ И МОИ ДЕЦА !!!

11

трогнат до сълзи

преди 5 години

Как кое наложи рекордният бюджет ?!Услаждането от многото парички , завлечени от герберастите по всякакви схеми и усещането , че ще е за последно ...

10

Анонимен

преди 5 години

Рекорден бюджет за изборите, защото ще включат хиляди хора в комисиите, броят им се увеличава постоянно. На фона на демографската криза, все по- малко гласуващите, ЦИК увеличават броя на членовете на комисиите.

9

човек

преди 5 години

Как така кой?Ми много ясно кой - Иван Костов, разбира се!Той е виновен, кой друг?

8

Иван

преди 5 години

желанието на герб да спечели ...

7

Shark

преди 5 години

Защото трябва да се краде, затова

6

Георги Илиев Митев

преди 5 години

ЩОМ "ЧИНОВНИКЪТ" Е В СТАЯ ИЗБОРИТЕ МОГА ДА ГИ "РАЗГАДАЯ". МОГА И ДА ГИ РЕША, ЗАЩОТО НЕ ГРЕША. ЩОМ ИМА РИМА ЗНАЧИ Е ОТ "ПРИМА"...Автор: Георги Илиев Митев Град София (2014).P.S. ПОТЪРПЕВШ И ПРЕСЛЕДВАН ОТ ПОЛИЦИЯТА И ОТ ДРУГИ.

5

Чачев

преди 5 години

До Анонимен: *** се изповядвай на чичко си Ал. Йорданов в ЕС- той обича много комунистите и веднага ще ти мине. От много гонене на "комунизма" камък върху камък не оставиха в България новоизлюпените "демократи" ,от които си явно и ти !

4

Анонимен

преди 5 години

писна ми от комунисти в засада на всеки километър....

3

Анонимен

преди 5 години

Герберастите явно ще крадат като за последно дето се вика.Змията хапе най-силно, когато умира.

2

Червен каскет

преди 5 години

Нека са скъпи, важното е че Батко си заминава.

1

Активист на БКП

преди 5 години

Герберската печатница край Костинброд оскъпява продукцията ?!?