89

Америко Веспучи

преди 4 години

След работа в Щатите ходили на фитнес...пич,ти луд ли си?След работа се ходи за пуканки и чипс,а после на дивана за шоуто на американския модел Ким Кардашиян.А Тя не излиза от фитнеса,защото трябва да разширяват вратата.

88

Мюмюн

преди 4 години

А турския рекорд в прескок на коза никой не може да подобри.

87

Мелничаря Кунц

преди 4 години

Колега моля ти се хахахахах в САЩ вече нямало дебели хора?????Хахахах ох умори ме. НЯМА СЛАБИ .*** на Санта Моника или на Венис бийч да видиш какви тюлени има.Не се излагай, по офисите е пълно с хипопотами и причината е толерантността. Не можеш копче да кажеш на муфлоните , веднага ше те обвинят в ерес. Света стана ужасно място.

86

Анонимен

преди 4 години

Сега нашите деца станаха като западняците-тлъсти и обездвижени.--------На Запад да се тренира е мания.В Мадрид вечер парка е пълен с тичащи.В Щатите след работа всички са на фитнес.Практически няма дебели хора.Дебели са само най-бедните, защото живеят от помощи и не правят нищо. По фирмите ако не подържаш форма, си аут. Рисков работник, който може да почне да взима болнични.

85

до 21

преди 4 години

Май си пропуснал няколко години?Никрейк подобри рекорда на 400 м още 2016 г

84

Анонимен

преди 4 години

Дори в шахмата взимат допинг!!! Няма професионален спорт, който да не ползва допинг. Няма!!!

83

Анонимен

преди 4 години

При социализма всички български деца спортуваха в училищата,отделно всички тренираха някакъв спорт.От малки развиваха физиката си и си създаваха двигателни навици.Спортът беше абсолютно безплатен,държавата се грижеше.Затова имахме велики спортисти които разнасяха славата на България.Сега нашите деца станаха като западняците-тлъсти и обездвижени.От такива деца спортисти и войници не стават.Социализмът създаваше хора и личности,покоряващи върхове

82

мдаа

преди 4 години

32 години кръгла годишнина ли е ,всяка година ли ще ни натрапвате този допингиран пъпеш,спрете се малко бе журни дъно копане по добре я вижте какво прави или неправи в БОК другото е ***.илщи.на!?Един златен медал нямаме при тая пъпешовидната,защо!?

81

Анонимен

преди 4 години

Сигурно са и казали да скача по- полека, че с тия медикаменти е щяла скочи 3 метра ако се напъне.

80

Анонимен

преди 4 години

До 83 КОСДнес каквито химия има за зобане,в 1987 дори не са мечтали за това. И тогава и сега всички спортисти са на яки химии. Така че този рекорд не е само до медикаменти,трябват си и тренировки.

79

БОК-ДС

преди 4 години

Според Шесто управление докторът на отбора още далеч преди световното първенство не е бил съгласен с това е отказал да подпише протокола за използването на забранени стимуланти. Ангел Солаков, бивш министър на вътрешните работи, който след отстраняването му от поста през 1971 г., е назначен за зам.-председател на Българския олимпийски комитет, а през 80-те години е председател на федерацията по кану-каяк, както и треньора на отбора обаче са заявили, че стимулантите ще се взимат от състезателите на тяхна отговорност.Увереността им, че няма да бъдат хванати се аргументирала от твърдението

78

KOC

преди 4 години

колко е зобала днес не може да се зоба

77

Хаха

преди 4 години

Сега се вижда колко ни е бил велик спорта. Кръгла нула и много, ама много спортисти хванати с допинг.

76

ззз

преди 4 години

... за справка ако не си "асматик" във хАмерика не ти позволяват да се състезаваш. :)Вижте процента на "асматиците" в US отборите и сами си правете изодите!А за по-екзотичните "болести" изобщо няма да коментирам.Естествено това не е само при US , но при тях е просто нагло и обидно!

75

ззз

преди 4 години

Познавах полу-професионален БГ лекоатлет. По думите му допинга се ползва повсеместно и нито един рекорд не е "чист". И големите сили в спорта са големи защото дават милиарди (буквално) за нови допинги и за контрол на "комисията".Но САМО с допинг- НЕ СТАВА!Иска се и зверски тренировки. А пък където техниката и таланта са основни, то допинга малко помага - освен да те успокои и концентрира - друго - НЕ.Това важи на 100% и за скок на височина и за това и толкова години никакъв ДОПИНГ не помага!

74

черния

преди 4 години

Карл Луис,що не се пробва тогава,имаше дисциплина многобой,може би щеше да спечели

73

Анонимен

преди 4 години

Velika!

72

Атл

преди 4 години

Химия винаги е имало и ще има, с тази разлика, че сега е много по качествена и трудноокриваема

71

Анонимен

преди 4 години

Всички знаем че беше с допинг, но рекордът си е рекорд, все пак.

70

House M.D.

преди 4 години

Честито и да почерпи!