6

анонимен .

преди 4 години

Тези проверки се осъществяваха със съдействието и подкрепата на на ръководни служители от охранителна эи икономическа полиция при ОДП Бургас .Наред спроверка за шума осъ ществяваваха проверка спокойствие.От де събраха такава сума за гаранция .

5

гражданин

преди 4 години

Съд и само затвор без какпка милост .Откъде са ги извадили за толкова кратко и внесли гаранцията си от 150000лева на директора и по 75000останалите задържани обвиняеми .Интересно прокуратурата и вътрешна сигурност на МВР НЕ ЩЕ ЛИ ПОТЪРСЯТ ОТГОВОРНОСТ ОТ КОМИСАРЯ Рачев който им съдействаше по време на проверките .

4

Анонимен

преди 4 години

А, добро утро! Открихте топлата вода! Държавните агенции са предимно от тоя тип - ще те проверя и глобя, ако не си платиш, ще ти спра проверката и ще покрия нещата, ако си се отчел подобаващо. Ако чак сега го разбирате това, значи не си гледате работата. Ако сте го знаели и сте мълчали, то явно част от рушветите са отивали по-нагоре по веригата!

3

Анонимен

преди 4 години

Същите които избиха цели стада в Странджа, и после се разбра че никакви болести не е имало. Мафия като цялата държава

2

Анонимен

преди 4 години

А главният на БАБХ в София, който е шитнал едни 30-40 млн. на две фирмички уж за изгаряне на животни?Ония по документи изгорили 20 хил тона, но нямат капацитет да изгорят е 2 хил. тона.

1

Анонимен

преди 4 години

Нагледали сме се вече,почти всекидневно грандиозни,кьорфишеци,халосни патардии,димки и гръмки фойерверки от които накрая ефекта е равен на НУЛА!