7

батко Арни

преди 4 години

до # 4Нещо за мускулна маса при мъжете да си чул някога ?Може да не си Арнолд Шварценегер но с малко мускули може да не си 1.95 м и пак да си над 85 кг ! ( изключвам ана-болните манияци) Даже и шкембе нямаш , представи си !Всички ли мъже трябва да са пухкави , за да се вместят в представите ти ?!

6

човек

преди 4 години

Много газирани напитки, поне в България не съдържат захар, а глюкозо-фруктозен сироп.Още по-лошо! Чистата глюкоза е направо ракетно гориво за клетките.И когато човек има проблем с панкреаса става голяма беля.Газираното не съм наблюдавал да ми вреди, въпреки че никой доктор не го одобрява.Но аз по принцип като пия нещо газирано си го разгазирам предварително, може само леко да щипе на езика но не да се подуя от газа.Подсладителите наистина не оказват никакво влияние на глюкозата в кръвта.

5

Анонимен

преди 4 години

до 4Е теб те е яд че живееш..

4

Анонимен

преди 4 години

Аз жена над 52 килограма не признавам.За мъж допускам до 85 кг, но само ако е висок поне 1.95 метра.

3

Анонимен

преди 4 години

(леко продължение)Затова много се ядосвам, като дойде някоя мацка и каже "ми аз не съм хърбава". Ми не си, ама си със първа степен затлъстяване, 28% мазно. А медиите им помагат да се самозаблуждават - неее, те не са дебели, неее, това не е проблем, неее, това е нормално...И после - ама ето списък на 845 заболявания, които засягат хората с наднормено тегло, давай да се борим с тях...

2

Анонимен

преди 4 години

Стреса води до диабет,храненето после *** го регулирай,няма как вече щом заиграе захарта.В някакви норми се държи с инсулин и докъдето изкара човек...

1

Анонимен

преди 4 години

Защо излишно мистифицирате T2D? (Type 2 Diabetes)Причина 1-ва: генетично сте предразположен (имате подобно заболяване в семейството, диагностицирано или не). Тоест, слаби гени.Причина 2-ра: освен, че сте генетично предразположен, сте със наднормено тегло(имате над 16% мазнини от телесната ви маса, мери се лесно). 16-25% - наднормено; 25-30% - затлъстяване 1 степен; 30-40% втора; 40+ трета.Причина 3: ядете много захар освен че имате 1 и 2.