50

Анонимен

преди 4 години

Избирайте ГЕРП да ви обещаят отново дигане на заплати!Уж мед. сестри ама мозъците нещо ампутирани!

49

Анонимен

преди 4 години

Дават на думи само , ти видя ли като ги даваха ?

48

Анонимен

преди 4 години

Дадоха им 80 милиона лева. Още ли искат?

47

Анонимен

преди 4 години

Почна се , тоя какво прави , че да иска пари , оня кво прави . Ами правете си сами инжекциите и системите си слагайте като можете . За това сме на това ниво , защото всеки се интересува само от себе си .

46

ПЛ

преди 4 години

До ЧичоТолкова, ама в големите градове. Имам роднини, работещи като мед. сестри в по-малки градове, които не стигат до 1000 лв. бруто.

45

Анонимен

преди 4 години

Ако увеличат заплатите как шефовете на болници ще трупат милионите си?

44

Анонимен

преди 4 години

ама още ли не са напуснали пределите на България?! нали щяха да ходят да работят в чужбина, където ги чакали с нетърпение!

43

Чичо

преди 4 години

Заплатите не са им 600лв.Спрете с глупостите.Те искат 1100лв.щат,а в момента брутните им заплати са толкова.Освен това те недостигат и работят като за световно.А в тежките отделения/хирургия,анестезиология труда им е тежък/Заслужават да им вдигнат заплатите .И не ги сравнявайте с Европа .Когато там получаваха 800марки,нашите се разписваха на 130 лева.Базата ни е ниска на всички,базатаааа!!!

42

Анонимен

преди 4 години

До 45.. И кой е тоя измислен " премиер" Та той да определя заплатите в сектора?

41

До 41

преди 4 години

Защо ти е 280 лева пенсията от преди 10 години??? Ти какви осигуровки си плащал,какво си работил и каква заплата си получавал и колко си скривал? И за да е днес след 9 ежегодни увеличения 280лв,значи си се пенсионирал с 220 лв.Явно ,,добре си работил" Средната пенсия за тази година е 386 лева,драги ми смехурко!!! Много е смешно като някой тинейджър напише как се е пенсионирал с 250 лв.миналата година с 40 години трудов стаж.Поне питайте бе деца......живуркал той !?!?!?

40

Анонимен

преди 4 години

Сестрите основно са жени затова по добре да си затварят устите. Щом премиера е преценил че 600 са им достатъчни значи е така.

39

циник

преди 4 години

Призовавам мед. сестрите да блокират моралният слепец - лицето фигурант , пенсионер , изпълняващо длъжността министър на болестите в служебният му автомобил за срок от 168 часа , до като се напика , *** , огладнее , ожаднее и започне да трепери от страх , ужас и безсилие.

38

Spas Spasov

преди 4 години

Ха ха ха! Само вие ли сте излъгани?!

37

Анонимен

преди 4 години

Я па тия. Увеличение бълнуват. От 10 г. живуркам с 280 лв. пенсия. Спрял съм парното и въпреки това пак ми искат да плащам мръзна като гове, до къпя се веднъж в месеца ползвам само една крушка и компа от време навреме ям само хлебец за да си купя лекарствата които са 125 лв на месец. А тиквата от банкя си джитка с джипа и вика аз съм добре вие как сте още ли мърдате.

36

1234

преди 4 години

За 10 г за първи път ли герб ви лъжат? Сами сте си виновни

35

Анонимен

преди 4 години

Абе, всички се смеем на гърците, ама я вижте какво правят там. Като не им хареса нещо, обща стачка и не им пука. Ама имало блокирани туристи, ама транспортът, ама летищата, ама фериботът... дреме им, докато не си постигнат своето не се отказват.

34

Анонимен

преди 4 години

Гарантирано от всички подразделения на бкп, в сегашния случай, герб!!!!!

33

ПЛ

преди 4 години

До Анонимен 25 Недай си боже да ти се случи нещо, ще те питам тогава дали докторът ще ти бие инжекция, дали ще ти смени превръзката, ще ти направи клизмата, а в операционната ще си губи времето сам да си търси инструментите или ще ти бута инвалидната количка до стаята....Защото, ако не си наясно, докторите не извършват тези манипулации, а мед. сестри.

32

До селянина

преди 4 години

Нашите комунисти са от най чистата порода Болшевики.Не са мръднали и метър в развитието си.Никъде в Европа няма подобни на тях.Да не ти дава Господ да те управляват

31

До 25 и подобни

преди 4 години

Само *** или луд човек може да изръси такава глупост.Пет дена в болнично легло на манипулации и такава песен ще запееш че ще те е срам че си го и помислил.Явно си ,,безсмъртен" пубер.