8

Анонимен

преди 4 години

блокада ли, а дали сте бити скоро?

7

Оня с коня

преди 4 години

Костинбродският кмет е онзи, дето причини катастрофата, при която загина един моторист!? Костинбродските полицаи (да не повярваш)си свършиха работата и туй гербаджийско *** беше подведено под отговорност за убийство по непредпазливост!И разбира се, шефа на РПУ Костинброд плати за това с главата си!!!!

6

Недоволен

преди 4 години

Господа костинбродчани, защо обезмсляте ходовете на Тиквун! Идва на разширението на Кока-кола, води американския и гръцкия посланници, само и само да позакрепят разклатения авторите на герб, и о, ужас! Костинброд на протесст!Мислете, иначе ще чакате по спирките до второ пришествие!

5

zlobarq

преди 4 години

Предишния превозвач разполагаше с по нови автобуси и разписанието беше по начесто, как сега тази фирма печели с тези допотопни автобуси и орязва курсовете си остава загадка... май някой е взел едни пари от наш човек...

4

гербисто-патриот

преди 4 години

Недейте да клатите стабилитета бе.

3

Анонимен

преди 4 години

Айде сега и тия почнаха да клатят държавата. Десни екстремисти

2

Драгане, Драгане

преди 4 години

иконоката е минала през едното ти ухо и е излязла от другото...моето момче, все едно да кажеш че цялата азбука е само от букви "а", щото ти само тая буква знаеш, същото е е, кат си *** мълчи си и ни остаи да мислим че си умен

1

Драган

преди 4 години

Идеята на капитализъма е да се минимизират разходите и да се максимизира печалбата. Учих го по микроикономика. Това е нагледан пример. Има още безброй много.