29

Анонимен

преди 4 години

След поредният цирк от който се вижда какви са управляващите,а народа да го духа,как се чувствате?Пак ще мине и замине всичко ей така и народа ще е все от прецаканата страна,но до кога така бе народе?

28

Анонимен

преди 4 години

Добре НАП частна фирма ли е или държавно дружество?От цялата работа пак на народа го натресоха.

27

Анонимен

преди 4 години

Кой налага глобата и по-точно къде ще постъпят парите от нея? Парите за глобата на националната агенция не са ли национални?

26

Анонимен

преди 4 години

Господин нетна операция защо не дава оставка?

25

така е

преди 4 години

Ще им платим и глобата, ще им платим и бонусите.Спете спокойно ... овце!

24

Анонимен

преди 4 години

Повече от е ясно, че в единия случай ще се мине по тънката лайстна на общата безотговорност и алабализмите "за да не се повтаря" и "отговорно поведение" са прах в очите. Пак няма да има наказани и уволнени и в крайна сметка за пореден път ще платим всички ние. Докато в случая на банката, плащането най-вероятно ще е от печалбата и ще се компенсира през заплатите на служителите.След като получава бонуси за щяло и нещяло, крайно време е висшият чиновнически клир да почне и да си плаща за грешките

23

Пустиняк

преди 4 години

Ха ха, те глобата ще си я изплащат, чрез изпълнение на "жълти и кафяви" поръчки за собствениците си - мутри-комунистите! Онзи ден се захванали за кой ли вече път с призрака на всеки мутро-комунист. Костов! Пределно им е ясно, че са прекалено слабоумни и жалки, че да го притиснат за нещо, но целта е постигната. Насъскване на оскотялия мат'риал за удовлетворение на онова корпулентното. А кога цацаратурата ще бъде глобен за пропиляни десетки милиони за обречени дела като това!?

22

ко рйечи, Боку?????

преди 4 години

Искате да кажете, че всеки може да има достъп до личните ми данни срещу 1 лев, така ли???????? Който лев между другото аз ще трябва да платя, защото съм имал честта да ме хакнат, така ли??????????

21

финансист

преди 4 години

С размера на глобата да намалят бюджета на НАП за 5 г. напред ! Да се научат тия измурудените че не са център на вселената.

20

Анонимен

преди 4 години

Ние, хората, които сме потърпевши, не се интересуваме колко ще плати бюджета с нашите пари, а кой в НАП персонално трябва да поне9се отговорност за теча на данни и да плати глоба от личния си джоб.Не изкривявайте истината! Не се крийте зад общата служебна отговорност! Стига вече безотговорност във властта!

19

Наблюдател

преди 4 години

Идва по около 0.73 лв на човек.

18

Кух профил

преди 4 години

Все едно да глобя себе си... И при забава да си организирам производство по събиране на вземането. Какъв ъпсурт само....

17

до 15

преди 4 години

Данните не са хакнати, а просто някой си е взел хардиска. Това води, когато се назначават наши хора на отговорни позиции.

16

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха, и кой ще я плати тази глоба. НАП да не би да изработват пари.Пак ще бъде платена от данъците на Гольо.Просто една герберастка институция ще прехвърли парите на друга такава.Крайният плащател е един и същ - въпросният Гольо.

15

Жо

преди 4 години

БАНКАТА, която е глобена и кой знае защо не и изписват името е Банка ДСК.Данните на 33 492 клиенти, парите им, личните им карти и много друга информация за тях е източена от хакери. За банката един милион глоба е все едно бълха я е ухапала.

14

Анонимен

преди 4 години

КЗЛД като събра за два дена над 6 милиона, какво ще ги правят? Връщат в бюджета или ще си ги разпределят между тях си!

13

Овце сме

преди 4 години

Няма такава държава и такъв народ който гледа как го грабят а той мълчи,нямаааа.

12

Шоу

преди 4 години

Виновните чиновници на партиината хранилка се смеят на народа,който ще плаща заради тях....

11

Анонимен

преди 4 години

Е, добре, че ви глобиха само по левче! Обикновенно стадото го стрижат нула номер. Бездушен народ от паррийни членове!

10

Анонимен

преди 4 години

Глобата е за тези,които ще я платят.Тя не касае НАП.Виж за бонуси по всякакъв повод или без е друга бира.