27

Анонимен

преди 4 години

Су 27 копие на Ф15 и Миг 29 хибридно копие на Ф16 и Ф18 а ако търсиш 100 % пълно копие Ами Ту 4 прекупиран до последния болт от Б24 включително и със стойката за личния фото апарата на един от пилотите понеже колхозниците решили че е нещо дяволски важно копират и него :)))

26

До Калечко Алечко

преди 4 години

Невероятно, уникално тъъъп си! Дай един пример за прекопиран руски боен самолет от американски! Професорите не се учат от първолаци! Виж, Локхийд-Мариетка взеха консултации от "Бюро Яковлев" и не послушаха батковците за капризите на двигателя с огъващо се но 90 градуса сопло, от който Як се отказаха преди много години!Жабарите от "Аеро Макки" взеха корпуса и оперението на Як-130 и избягаха от проекта!Турция ще купи звяра Су-35. Су-57 е пълен с такива новости, че руснаците няма да ги разсекретят

25

Анонимен

преди 4 години

Бай султан Ерди си гледа интересите и слага най-напред Турция, после всички останали.А тиквата обратно - най-напред себе си, после суджуците, после началниците и за България и българите по остатъчен принцип, ако се сети за нас.Това се вижда от сделката за 8 броя F-16 в България, спрямо готвената сделка за 140 руски самолета за Турция.

24

Анонимен

преди 4 години

Мн такива се изхвърляха, какво могат. Ами ако запада спре да му купува продукцията от Турция? Кво правим? Все по беден и все повече оръжие.. Финала е или фалит или война... Вътрешна или външна. Такива само умопомрачен може да хвали :)

23

Калеко Алеко

преди 4 години

Ердо е играч, може да купи и китайски, за които и американците и *** твърдят че са прекопирани от техни аналози ... Оригиналите на всички тези самолети, се базират на американски технологии, а когато купуваш реплика на нещо /особено когато репликата е рушка/, после може да си брулиш крушите с нея ... !!!

22

DW

преди 4 години

"Кметовете на Ердоган: разхищения и шуробаджанащина 1600 кг кадаиф за кметството? Нов офис за 330 000 евро? Кметове в кюрдските региони на Турция твърдят, че предшествениците им от ПСР са оставили "блато от дългове". Кметовете, разкрили разхищенията, бързо бяха уволнени." !

21

Анонимен

преди 4 години

Еееххх и ние искаме да можем да си купим каквито самолети искаме ама още не сме дорасли до там. Затова плащаме накуп сега с пари които внуците ни ще изплащат гладувайки, а получаваме само обещание за доставка евентуално след 6 години. *** народ....

20

Диабло

преди 4 години

Каква поредна анадолска драма, неграмотния ам- гъл ще купи всичко, но ще платят овцете деца на овце от съседната нам салхана .!.

19

Анонимен

преди 4 години

"Сили за защита на народа" са гръбнакът на подкрепяните от САЩ сили, които се бият срещу "Ислямска държава".----------------Та нали преди половин година Пиндостан рапортува, че се е справил с Идил?!

18

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо, ама селските кифли имаха един лаф, че когато седиш на два стола, ще паднеш....Не бе пиленце, това да можеш да седиш не само на два ами на колкото си искаш столове се нарича свободен избор. Разбира се, това могат да си го позволят само независими и силни държави. Трудно се разбира от представители на васални територии които са вечно наведени, стоят прави или сядат само където им каже господарят...сети ли се ;)

17

100%TURK

преди 4 години

Когато държавата ти е независима и когато лидера ти е с тпки,можеш да си купиш всичко и от всякъде.А не като някоя членка на ЕС , да чакаш от Брюксел да ти кимнат с глава.

16

Анонимен

преди 4 години

Ако Турция не и стигат парите нека да купи СУ, а пък ние ще им купим 10 Ф16 за 2.5 млрд, и вълкът сит и агнето цяло.

15

Анонимен

преди 4 години

Надухте ни главата с тоя османлия. Да купува, каквото иска и да седи далеч от Европа. Каквото и да купи, ако решат ще го сгазят.не са решили, не са го сгазили.

14

Анонимен

преди 4 години

Като има пари да си купи. Като направи сделката Путин ще го черпи един сладолед, но ако иска лъжичка ще си я плати сам.Като ги гледам двамцата се сещам за спомените на граф Н. Игнатиев. Той пише през 1873 г. - Настана време да се спогаждаме с турците!В същата година на бесилото увисна Васил Левски. Графът само кимна одобрително на Високата порта!Империите с карат, понякога се и спогаждат, а малките народи като нашия винаги го отнасят.

13

А бе

преди 4 години

До МомоТова за съвместимостта е лъжа и измама!Всеки самолет става съвместим,след като има опознавателна система свой-чужд.Е има и някои подробности,де.

12

Момо

преди 4 години

Нали руските самолети не са съвместими със системите на НАТО?! Как така ще купуват руски самолети?

11

Факт

преди 4 години

Това му е хубавото на многополюсния свят-има избор.Кой би искал примерно да живее в град със само един магазин?Ясно какви ще са цените...Впрочем възможността за избор,конкуренцията нали са американски ценности,к'во ритат?Да си подобрят офертата!

10

Чудя се

преди 4 години

Що ли Ердоги още не е ходил в Китай?Там има какво да предложат.

9

ай сиктир

преди 4 години

Истината е, че анадолския фюрер може да си го разреши, друг въпрос е дали не блъфира.

8

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо, ама селските кифли имаха един лаф, че когато седиш на два стола, ще паднеш...