90

ДО 1

преди 4 години

Какви разследващи, какво разследване, какви 5 лева??? Това са съчинения в свободен стил от типа на Агата Кристи в побългарен вариант- мутренскоганьовски милиционерски истории, заблуждение на вече оскотелия народ.

89

До поп Йгнатий

преди 4 години

Поп е много общо казано. Хайде порови и виж сановете на черното или бяло духовенство, пък после си харесай някакъв и ни кажи какво си си избрал! Имал сан...Sмешник!

88

Поп Игнатий

преди 4 години

До 73. Нито си ми на годините, нито на сана, че да ми говориш така. С това примитивно мислене не си по-добър от тях. Мина времето на "око за око, зъб за зъб", защото обществото видя, че не работи. Не казвам да не наказват тези двамата, а да не се въвежда смъртно наказание.

87

Анонимен

преди 4 години

Разбра се, че всички затворници са на свобода през деня и се връщат да спят в затвора или общежитието. Липсва наказанието "Лишаване от свобода". Заблуждават народа, че ги наказват с нещо.

86

до ss

преди 4 години

Като те притеснява кой ще убива психопатите, ето решение.Няколко психопата, срещу замяна на смъртната присъда с доживотна без право на замяна, с удоволствие ще убиват себеподобните им колкото пъти трябва и с каквото и както им се нареди. Само че на ЕС не изнася да има смъртни присъди. Загрижили са се не за правата на убитите от психопатите и не за правата на пострадалите от престъпления. Не. Там от ЕС са се загрижили единствено за убийците и за престъпниците. Толкоз за фрау Меркелица.

85

До ss

преди 4 години

Когато тука си имахме смъртно наказание, го нямаше тоя проблем с психопатите. Има психопат, има проблем. Няма психопат, няма проблем. Психопатията е нелечима, така че това е единственото реално и правилно решение, което ще спаси живота на още много хора, които иначе освободеният психопат ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще отнеме.

84

прост бугараш

преди 4 години

До SSДобре де,в Щатите защо са го запазили в няколко щата,като не върши работа!?

83

със сигурност

преди 4 години

ТАКИВА СЪЩЕСТВА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПРЕВЪЗПИТАНИ

82

със сигурност

преди 4 години

Как може да бъде превъзпитан човек който е убил и разфасовал като глина друг човек Всеки психолог ще ви каже -НИКАК е КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ С ТАКОВА СЪЩЕСТВО НА ЗЕМЯТА Най малко ще убие още хора без да му мигне окото ааааааааааааааааааааааааа

81

Анонимен

преди 4 години

ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕС.--------Оли го френ, ЕС е винове дотолкова, че заради ЕС вече има толкова богати средняци, че някой може да се изкуши да ги убие за пари. Едно време като всички бяхме бедни, как да стане такова нещо? Пребиваха се по кръчмите и никой не ги пишеше по вестниците.

80

Анонимен

преди 4 години

Още една причина да нямаш доверие на майстор.

79

Анонимен

преди 4 години

Това което се пише в статията са глупости. Не е така.Този треньор по борба е имал стари дългове за уреждане. Борчетата от преди 30 години станаха отявлени престъпници и този сега са могли, сега са го убили. А учителката, тя просто е била на неподходящото място. А убийците, те са просто - наемни убийци. Има такава доходоносна професия.

78

ГАДОРЯН

преди 4 години

Много изтоди много нещо! Но браво на криминалистите. Справиха се отлично. Доста интересна професия е това. Но не е за всеки. Най малкото заради страшните гледки. Аз не мога да гледам това. По пътищата всеки ден виждам убити от коли котки. Кучетата са по умни и почти не загиват от коли. Става ми гадно дори от котките, пък за хора да не говорим. А извършителите са наистина болни хора.

77

Не звучи достоверно

преди 4 години

Полицията има свои методи на работа, колкото и да ги оплюваме сред тях има много добри специалисти (не визирам тези дето се показват по тв). Информацията която пускат никога не е случайна. И на мен не му звучи реално първо са заподозрени извършители, преди да има идентификация . Но това е възможно ако са намерили следа около останките, която води до конкретни лица. Иначе звучи и нереално двамата да организират всичко без трети човек близък на една от жертвите (или дори едната от жертвите ).

76

Не звучи достоверно

преди 4 години

Полицията има свои методи на работа, колкото и да ги оплюваме сред тях има много добри специалисти (не визирам тези дето се показват по тв). Информацията която пускат никога не е случайна. И на мен не му звучи реално първо са заподозрени извършители, преди да има индикация. Но това е възможно ако са намерили следа около останките, която води до конкретни лица. Иначе звучи и нереално двамата да организират всичко без трети човек близък на една от жертвите (или дори едната от жертвите ).

75

баба мара

преди 4 години

в белене до живот и с мотиката да се прехранват няма да ги храним цял живот3 пъти на ден това са подобия на човеци

74

Анонимен

преди 4 години

За какво ви е смъртно наказание?! То и сега има смъртно наказание - мръсните ушаци самоубиват заподозрените още преди ареста, понеже не могат да докажат ничия вина и няма как да съберат компетентно улики.

73

SS

преди 4 години

До всички клавиатурни революционери,философи,и интернет,професори и академици,дето и една кокошка не може да заколите,а говорите за смъртно наказание и как щяло да намали престъпността.МНОГО СТЕ ПРОСТИ БУГАРАШИТЕ.

72

SS

преди 4 години

С годините престъпниците се професионализират все повече, обществото,оскотява,падат всякакви етични и морални норми.ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕС.

71

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 40. Ама много си т.ъ,п Хорейшио. Когато някой беден престъпник изведнъж се разбогатеее това веднага се научава из престъпните среди и в заложните къщи. Притиснали са босовете и те са им посочили изведнъж разбогателите се майстори.