33

баба мара

преди 4 години

тази жена не ми вдъхва доверие завършила медицина със седем деца и изведнъжпредседател на ек има нещо гнило в ес затова съм против нато и ес там смебез референдум

32

Гейворк Жендърян

преди 4 години

Интересно какво ли можеш да обсъждаш с човек прочел само една книга. И то не цялата.

31

Анонимен

преди 4 години

Ех, лошо, лошооо!Идва ни на гости Премиерът на най-голямата федерация в света, от която и ние сме част... Що не бяхме сега 16-та республика, да си седим тихо в кьошето и никой да не ни знае.

30

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да обсъжда, все няма да е добро за България! А като и прочета именцето ми става ясно ,че едното което ще "обсъжда" е да натиска Бойко за Истанбулската конвенция.Като прочета пък "европейски" все езика ми се обръща иа казва "еврейски".Та, те така, те!

29

Кел файда

преди 4 години

Ами Италия е залята от бежанци и африкански скакалци.

28

Георги Илиев Митев

преди 4 години

ОДА ЗА БОЙКО.БОЙКО ОТ ВСИЧКО РАЗБИРА. ВОЖДА ПРЕД НИЩО НЕ СПИРА. ВСЕКИ ПРОБЛЕМ ЩЕ РЕШИ. НИКОГА ТОЙ НЕ ГРЕШИ. БОЙКО ПРИЗНАТ Е СПОРТИСТ: КАРАТИСТ, ТЕНИСИСТ, ФУТБОЛИСТ. ДОКТОР НА ПОЖАРНИКАРСКИТЕ НАУКИ. НЕ Е КАТО НЯКОИ НЕУКИ. ОТ СЕГА И ЗАНАПРЕД БОЙКО Е ЕЗИКОВЕД. ИЗБОРИТЕ НАШИЯТ МЕСИЯ ВСЕ ПЕЧЕЛИ ГИ НА ВЕРЕСИЯ. ЛИЧНИЯТ МУ ЛЕКАР-ЛЪЧО ВЕЧЕ Е ДОЦЕНТ. БОЙКО ПЪК СЕ ЦЕЛИ...В БЪДЕЩ ПРЕЗИДЕНТ.Автор: Георги Илиев Митев ПОТЪРПЕВШ И ПРЕСЛЕДВАН ОТ ПОЛИЦИЯТА ГРАД СОФИЯ (2014).

27

Анонимен

преди 4 години

БЕЖАНЦИ ще ни натресат.какво друго ще обсъждат.И ние нямаме избор,ще се съгласим.защото България не е Италия.

26

Анонимен

преди 4 години

Рекламата,без сделка,на нас ще ниструва,3 пъти в повече,щото ние несмефактор,като албиона,а и политиците ни,само се подават от храстите,без да иматпонятие,а и да имат нямат капацитет,за каквото и да е.Според мен е изпрате-на с препоръка от русата Али Баба да вземем повечко инженери.Мисля си и,че недолюбва жиравчето.

25

Анонимен

преди 4 години

Урсула идва да я видят и да си направи малко реклама. Тя е потомка на много богата фамилия, която е правила дрехи. ЕС се разпада заради агент Меркел, която донесе бомба със закъснител, и просто всеки гледа да се отдели преди да е гръмнала. Затова е нужна реклама. Ако например утре ние излезем без сделка, повече няма да могат със закон да ни връчват мигранти и да ни командват повече. Затова трябва реклама.

24

Анонимен

преди 4 години

До 27 По въпроса за визите , едва ли.Те се чудят как да опазят държавата си от бандити, латиноси и т.н. та само нашите м..али им липсват. Иначе, не са отказали виза на нито един читав човек. Пробвай.

23

Анонимен

преди 4 години

Фарфалака и Дебелака!Познайте кое какво е!

22

1

преди 4 години

Българския народ очаква ЛАУРА КЬОВЕШИ,а не урсула, да хвали вожда и слънцето на една малка част от народа.

21

Smurf

преди 4 години

Просто ще дойде за да се убеди с очите си каква куха каска е

20

Хаха

преди 4 години

От кога Керемидката е зам. външен министър? Нещо съм пропуснал или?

19

Анонимен

преди 4 години

Нека позная, иска дете от него?

18

ЦРУ от СФ

преди 4 години

Да познаем от 2 пъти - ЩЕ се СРЕШНЕ ли Урсула с президента ни ? след като вчера в америкатски медий коментират изказване на сенатори ч че РАДЕВ е проводник на РУСКИ ИНТЕРЕСИ и троянски кон в НАТО ?.или от БГ ще отиде в Румъния .да говори с техният президент / с германо -румънско потекло / ? ТАЗИ седмица румънският президент беше в Белият Дом .и ТРЪМП обещал ПРЕМАХВАНЕ НА ВИЗИТЕ за румънци ! ИСКАМЕ обединение на президентските институций на Румъния и БГ ..и президент да ни стане РУМЪНСКИЯТ ПИЧ !

17

Анонимен

преди 4 години

Сигурно ще му се кара,че плана за Геноцида не върви с бързи темпове,не умират и не бягат достатъчно бг.

16

Анонимен

преди 4 години

А МАНФРЕД ВЕБЕР НЯМА ЛИ ДА ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ? ДА НАВЕСТИ СТАРИЯ СИ ПРИЯТЕЛ, КОЙТО ГО УВЕРЯВАШЕ В ПОБЕДАТА?

15

ЕС форевър

преди 4 години

Приветствам г-жа фон дер Лайен на българска земя. Заедно сме, силни сме.

14

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАНЕ! ПРИ РАДЕВ НЯМА ДА ХОДИ ЗАЩОТО НЯМА СМИСЪЛ, ПРОСТО ЩЕ ЗВЪННЕ В РУСКОТО ПОСОЛСТВО ДА ГОВОРИ С ШЕФА МУ.