41

Анонимен

преди 4 години

А като отидат наплажа как са? Може би с дрехи или буркини?

40

Ех

преди 4 години

Стари професии бе брат ми!Нали за да е интересно в бардака трябва нова плът бе мой!

39

Ицо 100те манекенки

преди 4 години

Изгледах внимателно този.... хм, "конкурс за красота" ... и до няколко седмици ще ми викате Ицо 125те манеканки . Но не за дълго . Щот' Октомври съм канен на друг конкурс за манеканки.

38

Еми

преди 4 години

"Деца без дрехи в конкурси за красота. Защо? " - ами защото имаме поредната удобна пробойна в закона, обслужваща определени среди с пари. Затова. Въпросът е друг. До кога бе, ще ги търпим?!

37

Waffen SS

преди 4 години

"Деца без дрехи в конкурси за красота. Защо? " -Все пак маститите бизнесмени ,както и неолибералните пишман политиците трябва добре да огледат стоката,за която дават пари.Та за тези момичета това е звезден миг,който ще им гарантира следващите финансово обезпечени години.Нали при демократичният неолиберализъм всичко е стока и всичко има цена.Ами щом е стока ,тогава на тезгяха,а клиенти ще се намерят.Така,че тези вайкания ми се виждат много лицемерни

36

Пълна лудница

преди 4 години

Сводница - "морален стожер".

35

до "Бау"

преди 4 години

Щото и тия дето я канят, също са от канализацията.

34

тая мутреса

преди 4 години

преди попълваше харемите на мутрите,сега попълва арабски и индуски харемиа иначе това е поредната порция евреиска пропаганда в полза на Истамбулската Конвенция - гнусните еврей не се отказват в опитите си да ни всемат децата, според гнусния нео-либерализъм децата трябва да се възпитават от държавата а не от родителите, според евреиските гадове семеиството е отживелица и трябва да изчезне - пречка било по пътя на глобализацията

33

Гошо

преди 4 години

Явно и залязва бизнеса на Жени та се пробва като моралиска Съвсем ще го докара като бивша порно звезда дето неможе да се пребори с наднореното си тегло

32

Щирлиц

преди 4 години

Много зловеща тази ..хубавица.

31

Анонимен

преди 4 години

Е как да не инвестира Саудитска Арабия у нас!

30

Величка

преди 4 години

Хубавото си е хубаво - Жени си е хубавица. Моделките също са подбрани. Дай Боже всекиму.

29

геелс

преди 4 години

Калканджиева отдавна е доказана сводница. Нейната агенция винаги е била за ***, а не за модели. Малко я биха навремето.

28

абе..

преди 4 години

проблемът не е в децата, а това че има търсене на малолетни. В цял свят има търсене, значи много хора са с отклонения (психологически). За мен е нормално, всеки да общува или ...хх..с връсниците , а не с някоя баба или 14г хлапе-така мисля!

27

Анонимен

преди 4 години

Защото сме в евpoгeйcкия съюз и го управляват ***,peптили и педoфили, затова!

26

Аз

преди 4 години

За джендърите дайте статии, тея не са интересни...

25

Мегачеп

преди 4 години

Жени Калканджиева да ти говори за морал е все едно чичо Чарли Шийн и Ози Озбърн да ти говорят за вредата от алкохола и наркотиците.

24

Анонимен

преди 4 години

Ооо ко ши ги правят дъртитепезевенги стари лидери на БКП БСП тез млади невръстни моми. Само че плакнат очички и да пипнат.Също като едно време. А ;).

23

Осман

преди 4 години

Какво друго може да се очаква от страна известна с износа си на прос.итутки.

22

Архангел Псувнаил

преди 4 години

В сравнение с Жени Калканджиева Ксавиера Холандер е фанатична старша монахиня от Ордена на Целомъдрието, Ангелската Непорочност и Светите Добродетели.Халелхуя!