31

Абе, гоЙнянко:)

преди 4 години

До 32.22 LR изстрелян от пистолет е с начална скорост 330 м.сек. Началната скорост на Маркаров 9х18 е 315 м.сек.Какво пречи да пречукаш двама старци от 5-10 метра?Моли се да не ти пресече някой белтъка като загаснат лампичките...:)

30

Имат им имената вече

преди 4 години

Ще го хванат убиеца... В тези църкви ги карат да завещават цялото си имущество. Някой от наследниците е разбрал и е направил каквото е направил. С най-достъпното оръжие след ножа .22 калибър. Но там имаме 10 калибъра флоберови муниции. Отделно имаме около 25 вида патрона с централно възпламеняване също .22 калибър. Точно с тях се извършват знаковите убийства. И 5.56×45mm NATO, който е .223 калибър. У нас ви обясняват, че Ж. Илиев, И. Павлов, Киро Японеца и т.н. са ги стреляли с пушки за плъхове.

29

Анонимен

преди 4 години

До обачеОбачеее стана а късно и в 9 гасят лампичките в психодиспансера, така че вече ти мина времето за лягане ... :)

28

Обаче

преди 4 години

Най-важното на този патрон е, че и изключително подходящ за стрелба със заглушител.Отделно с такъв калибър бяха застреляни Илия Павлов, Георги Илиев, Кьоравия, Мастара, Киро Японеца и т.н. Това не е спортен патрон, ползва се за спортна стрелба.Това е патрон, който се предпочита от професионалисти при поръчкови убийства. Това, че със същия калибър се стреля и с флоберка за тренировки няма нищо общо. Напротив, прави го лесно достъпен и непроследим.

27

Анонимен

преди 4 години

До 29Може и Wicca да са били, знае ли се ?

26

Анонимен

преди 4 години

До 26Официалната, че и с главни букви ... В кой член на конституцията го пише?

25

Анонимен

преди 4 години

Йордан всеки ден четеше библията, въпреки че цитираше точно пасажи от нея", разказва една от съседките му.31935 пасажа има в Библията ... тая какво очаква, всичките да го помним ли?

24

Анонимен

преди 4 години

Изобщо, кой допуска разни секти да се подвизават на територията на БГ, където ОФИЦИАЛНАТА религия е източно православната?Какви са тия мормончета с зализани косички и вид на американски дИбилчета, дето шарят по улиците и агитират?

23

Анонимен

преди 4 години

Според милиционерите от ГЕРБ убитете са починали от смърт.

22

ШибиРиби

преди 4 години

Е убили двама евангелисти... какво общо има евангелизма с това че са дали фира. Ми те всеки ден трепят по няколко православни. Що не пишете под всяко убийство вероизповеданието *** и джорналиска

21

избирател

преди 4 години

Къде да се запознали?!

20

Гост

преди 4 години

Абе защо хора които изобщо нямат понятие от оръжие пишат статии? Поне си направи консултация с някой оръжейник, че иначе ставаш за смях.

19

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Само не разбрах какво значение има къде са се запознали жертвите ? ...Дали са се запознали в кварталната сладкарница, в автобуса или в църквата какво значение има ?Освен, ако не намеквате, че убийството има религиозен характер ...

18

Анонимен

преди 4 години

Абе как така от хора с нисък социален статус, изведнъж станаха заможни с имоти по Витошка и сериозни доходи от наркотици.

17

Анонимен

преди 4 години

Тая статия е една какафония, написана от неграмотна, третополова, пишман-журналистка."по телата им има дупка от КУРШУМ" (един куршум, а много дупки).22LR- дълга пушка (дълъг, пушков) не може да направи повече от ЕДНА "дупка" в едно тяло (слаб е).Пистолетите нямат "диаметър" а имат "калибър". Това да не дупката на майката на журналистката, че да има диаметър.Изобщо статията е от дИбилка за дибили! Ама Шорош нали им плаща...............

16

galya

преди 4 години

Според мен, ако този чехъл е доказано, че е на убитата жена, то двамата са били убити навън.Никой убиец няма да прибера жертвата ако е убита в дома и с обувките, няма логика.Най-вероятно са били навън или на гости у някой.

15

Анонимен

преди 4 години

МВР Продъкшън:Преди дни:Жертвите са с нисък социален статус.Днес:Жертвите са заможни,с имоти и т.н.Вместо да привикат дъщерята,която не е имала връзка с тях в продължение на 3 месеца за разпит,те разпитват работници.Желязна логика просто!

14

Анонимен

преди 4 години

Един мъж /от борбата/ срещу три жени. 100% че саго тормозели , без тази от църквата.

13

galya

преди 4 години

Най ме е яд, когато омотават в една статия два случая, които в повечето случа взаимно са несвързани!Пишете конкретно за този случай, какво набърквате и други, съвсем ви става несвързана и неясна статията!

12

Анонимен

преди 4 години

Намешат ли се повече жени. Първата, дъщеря му, друга на семейни начала от църкват. Става тежък случай.