7

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНа запад и в Америка едно от първите неща което прави впечатление е оптимизмът у хоратаТези на запад и в америка НЕ са оптимисти, а егоцентрици. Мислят си, че те са центъра на Земята, самодостатъчни и самозабравили с екретени и ***,.оти. Такива ги има и в България, такива българи са горещи почитатели на всичко западно, а по отношение на близките си - те не се грижат и не искат да знаят нищо за близките си.

6

Анонимен

преди 4 години

Няма хора оптимисти. Тези, които се мислят за оптимисти , са всъщност егоистични, самовлюбени и самозабравили се бо.клу.ци. Имам такива " оптимисти" в родата - непукисти, безгрижни смотянаци със самочувствие без покритие.

5

PC myst

преди 4 години

Когато си ***, колкото по-дълго живееш, толкова по-зле, за всички наоколо.

4

стефчо

преди 4 години

Трябва да си луд и много пиян за да си оптимист в тоя свят!

3

Анонимен

преди 4 години

Това е един от големите ни проблеми като нация , че сме черногледи и песимисти Която и тема да отвориш тук навсякъде недоволство , плюене и мрънкане На запад и в Америка едно от първите неща което прави впечатление е оптимизмът у хората

2

Анонимен

преди 4 години

'' Не е важно да живееш дълго а да живееш честно ''

1

Анонимен

преди 4 години

Абе глупости,утре ще те ухапе комар,нилска треска и си чао.Да си оптимист колко да си оптимист?Никой не знае кой до кога е!Живота е миг!