27

Изумена

преди 4 години

Брях!Три месеца никой да не те потърси жив ли си, умрял ли си! Не го пожелавам на никого!

26

Анонимен

преди 4 години

Когато нагазиш в ла, ната свършваш разфасован. Леб и сол яжте с дрипи облечени но да сте живи и здрави. Борческите групировки се завърнаха. Няма как имат си покровител 10 години е на власт.

25

Анонимен

преди 4 години

Не винаги по дрехите може да се разбере кой какви пари има.Има хора с посетен модел айфон, на който им спират тока всеки месец и в кравя на всеки месец карат на вафли.Има и такива с по 200-300 000 лв в банка, който не са си купували дрехи с години.

24

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

В Нигерия това е характерен начин да се отървеш от някого. Неслучайно е споменато в статията.

23

MaйMyнaтa

преди 4 години

Може да ме управлява, да. Ама ще му требват още 3-4 ри вишута поне, и повече даже

22

Анонимен

преди 4 години

До 24Нека да живееш с мизерна пенсия да те питам дали няма да се съгласиш ДА РАБОТИШ и правиш всякакви неща за "едноклетъчни съэдания". "Едноклетъчните съэдания " управляват човешките форми на живот у нас .Даже ако не ти е станало ясно едноклетъчно ТЕ УПРАВЛЯВА !

21

MaйMyнaтa

преди 4 години

До 22Ей джеки, не сравнявай човешки форми на живот с едноклетъчни съэдания!

20

Изпаднал е до муле

преди 4 години

Самоубийство и саморазчленяване ,това си е за рекордите на Гинес . Чакайте да хванете някой .Колкото хванаха касапите в Нови Искър или килъра на собственикът на "Лактима" Петър Христов който имаше мераци за партия срещу ГЕРБ....Едно време треньорите бяха и агенти службите и следяха спортистите си да не бягат на запад или да правят пари от контрабанда като ходят на съзстезания ивън България (което правиха и деляха с тренерите си).Така се родиха браточките, от залите по борба и тн .

19

ЧУМАТА ГЕРБ

преди 4 години

до долния празноглавецРадев не е убил никого, но режимът на Борисов бая народ изби. Като се започне от набедените за подземни босове около 200 човека, мине се през Мишо Бирата, жена му и Ваньо Танов и се стигне до русенската журналистка Виктория.Когато задните ви части са оцапани не гледайте тези на другите.Рано или късно ще се размирише ....

18

Курти

преди 4 години

Дъщерята женена за Нигериец!? Ясно като бял ден - бившия й си е отмъсти на, бащата. Случият е решен.

17

МНЕНИЕ

преди 4 години

Полицията заблуждава , в нета започнаха да се пускат слухове за Организирано Силово Донорство на хора със здрави органи .

16

Анонимен

преди 4 години

Клетият човек е дръзнал да критикува режима на президент РУмен Радев нищоправеца и без време е бил изпарен!ОСТАВКА НА МРЪСНИКА РУМЕН РАДЕВ!

15

дедо Боре

преди 4 години

Дайте една снимка, че аз такъв не помня. Сигурно е тренирал след 10 ноември?

14

Анонимен

преди 4 години

Бойко ЛИЧНО ще разнищи случая, като пита жертвите кой беше.

13

Дедо поп

преди 4 години

Гоооооооосподи помиииииилууууууй!

12

Анонимен

преди 4 години

Как изведнъж станаха буржуазия, като по новините главния от МВР до сега твърдеше, че са от най-ниските слоеве на обществото?

11

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА другият самоубит кой е?-------------Мара Общата от Негован.

10

Анонимен

преди 4 години

"Предполага се, че двамата са били заможни и са живеели в апартамент на столичния булевард Витоша.До момента цялата оперативна информация на МВР гласеше ТОЧНО обратното, съдейки по евтините дрехи и неизмитите от десетилетия зъби на жертвите.

9

ясно

преди 4 години

Борчетата одъртяха

8

Анонимен

преди 4 години

До МВРАми не забравяйте и само.напъхване във варели и най-накрая като допълнителна екстра самоизхвърляне във водоема.Цялата тази дейнострсе развива постмортем.Просто е чудно,кой малоОмник пише починалите