12

Б

преди 4 години

Найстина изключително *** филм...Историята е една подигравка със всичко свято ... с трагедията на Роман Полански, с Брус Ли който доказа че е велик и ще си остане велик и т.н. Торантино е един извратеняк със изключително *** изцепки във киното, но нали всички са аристократи и страшно много си падат по перверзията и извратеното като го сравняват с гениалното за това сме стигнали до тук...

11

ЗдрастиДжипи

преди 4 години

Доста различен от това което излиза по кината. Уви, мозъците ни са толкова размазани от дисни бози и социални мрежи, че повечето трудно можем да се насладим на един качествен тричасов филм, а този е именно такъв. Фималът е феноменален. По мое мнение е много по-добър от Осморката.

10

Анонимен

преди 4 години

На мен изобщо не ми харесва да се заиграва с трагедията на Роман Полански. Трагедиите които този човек е изживял въобще не са смешни.Първо Холокоста после зверската смърт на жена му.Те необратимо са белязали живота му и са повлияли на характера му. А някои дори си позволяват да го сочат с пръст и да го съдят. И много се извинявам но Гадни копилета е много *** филм.Единственото там което харесвам е Кристоф Валц.Нищо друго. За историята да не говорим. Адска тъпня. Тарантино но само ПЪлп Фикшън

9

Бизнеспарко

преди 4 години

Не си губете времето, адски слаб филм!!!

8

Циник

преди 4 години

Изключително несвързана БОЗА!Някакви "забежки" с Чарлз Менсън, и Брус Лий... Такава тъnoтия скоро не бях гледал...

7

Тарантино е луд

преди 4 години

и затова е велик или е велик, и затова е луд....няма слаб филм тоя.

6

До 1

преди 4 години

Даа восток дело тонкое.

5

Кинофън

преди 4 години

Пълна боза,блудкав сценарий...първия филм в живота ми в който напуснах киносалона!Велики артисти ,но напълно безинтересен сюжет...типично за Тарантино.От едно до десет му давам - ТРИ!

4

Анонимен

преди 4 години

много са добри Пит и ди Каприо, Тарантино също.

3

Анонимен

преди 4 години

Снощи го гледахме, много добър! Последните 10 минути са запомнящи се. Голям Брад и още по-голям Лео!

2

Анонимен

преди 4 години

Критиците го бяга обявили за расистки и отвратително "бял" заради липсата на "тъмнокожи"

1

Анонимен

преди 4 години

Не, мерси. Предпочитам да гледам в ютюб филми на Мосфилм от времто на СССР и социализма. Другарят Сухов от "Белое солнце пустыни" с неговите лафове и диалозите в целия филм са ми много по интересни от напомпаните безсъдържателни циркаджии на Тарантино.