42

Така е ..

преди 4 години

До гошо *** 43 И аз мисля че Костов е виновен. Обвиняват го във всичко. Даже и за това че извади държавата от блатото на Виденов.

41

гошо тъпото

преди 4 години

ИВАН КОСТОВ Е ВИНОВЕН

40

Анонимен

преди 4 години

Както винаги някой им е казал,че са тия са ще видим дали ще има развитие или развитието ще е до тук

39

Корнелия

преди 4 години

ОСТАВКА на извършителите, както и на жертвите.

38

Анонимен

преди 4 години

До СветозарЕ, как? По същия начин както хора в България напоследък се самоубиват с по 5 изстрела гърба, след което се хвърлят в чували в река

37

избирател

преди 4 години

До 37-миДа,това беше добро!Браво!Забравих,че сме България.:)

36

Анонимен

преди 4 години

"Разкриха самоличностите"О леле мале...

35

Светозар

преди 4 години

Оня ден показаха намерените дрехи и обувки. А зададохте ли си въпроса - Как така разчленяваш два трупа, а дрехите и обувките си стоят, т.е труповете са разчленени облечени ???

34

Анонимен

преди 4 години

До избирателЕ, щом съседите мислят, че този апартамент има нещо общо с нещо си, значи официално е така.

33

избирател

преди 4 години

Нищо не ви разбрах,ОТНОВО!!!"ТО.......ТАКОВАТА,АМА,ОНАКОВАТА,АМА .....НАЛИ ТАКОВАТА....."След като нямате новина,защо се напъвате?!

32

Waffen SS

преди 4 години

Нека никой не се заблуждава, че това ,което знаят криминалистите ,веднага го съобщават на така наречени медии.Много често се изтъпанва някой политически фигурант изтласкан на висока позиция в МВР, а той просто е един генератор на глупости,целта му е успокоява и развлича обществото.Той така или иначе друго не може да върши.Има много кадърни хора в МВР,но те не са обвързани политически с многобройните правителства на Борисов

31

Анонимен

преди 4 години

Според източници, в радиус от 20 км около апартамента е забелязан виден бивш български политик с инициали И.К. Същият е хукнал с бърза крачка при появата на журналист от Днес.бг. По цялата тази оперативна информация събрана от Днес.бг е редно да обявяваме, че И.К. е виновен за всичко. И.К. е вероятният извършител както и жертвата. И.К. не бе намерен за коментар.

30

ГАДОРЯН

преди 4 години

Добре че още има криминалисти от старата шлола, че новите едва ли са толкова печени. На всичко западна нивото. А и самите кандидати са от зе по зле. Направо не знам кой ще ни лекува след време. Някоя сестра Айше от Факултето и доктор Мюмюн от Столипиново. Но браво на разследващите. Ясно е че убиецът ще бъде разкрит. Това е престъпление от страст. Някой с рога на елен лопатар. Ми да е мислил. Сега го чака доживотен предполагам. Това е двойно, жестоко предимишлено убийство.

29

имам питане

преди 4 години

Първо гащите, после ключовете, друго какво още ще трябва да разпознаваме? Защо я хрантутиме тая полиция, щом ние ще й вършим работата?

28

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Добре, че беше ГЕПИХ този път да си МЪЛЧИ, че да хванат истинските убийци щото знаем какво се случи с кметицата и хакерите, нали?Гепих няма да позволи камерите да го снимат как гази в калта. Истинските полицаи не се рекламират като някакви примадони по ТВ-то. Браво на тия хора. Газеха в тази мръсотия вече месец и сега ще хванат престъпниците.Гепих Брюксел вече ти изпрати едно писъмце за теб, нали? А, така! Густо майна!!! Ти пак си бъди С...Д...И...Я...Т...А... Само, че всеки друг съд като ра

27

Анонимен

преди 4 години

Xaхаха жалката ви "медия" е копнала цялата статийка от една още по-жалка медия, чиято заглавията винаги започват със "СТАВА СТРАШНО" !

26

Анонимен

преди 4 години

Много информативна статия. Знаели от МВР кои са жертвите, но не ги пишете. По същото време от МВР "търсели нещо" в апартамент, но не се знае дали има нещо общо със случая.

25

брях!

преди 4 години

А белото куче установено ли е как се казва?

24

Анонимен

преди 4 години

Залъгваха ни че били баща и дъщеря, пък то се оказа че са дъртак с любовницата му. А то с един *** ДНК тест можеше веднага да разберат че са на грешна следа. Страхотна работа на милиционерите както винаги

23

дедо Боре

преди 4 години

До шопТоя апартамент Тато му го е дал подарък, за постижения в спорта. Откъдето дошло там отишло.