91

Анонимен

преди 4 години

След апокалипсиса, парите бързо ще се обезсмислят. Понятието собственост -също. Който смята че ще опази такъв луксозен "бункер" от набези на освирепели оцелели, генерално греши. Убежищата на свръхбогатите ще бъдат главна цел за атакуване, поради наличието на сравнително чисти запаси. Накратко - поредната човешка нелепост са тия убежища...

90

Гледащ

преди 4 години

До 93 Хората не разполагат с разум в момента. А в България добре че нямаме ядрени оръжия. Защото като гледам какви сме ако имахме, дори и протести нямаше да ги спрат ако някой гений от властта реши да изстрелва. А българите не обичат да протестират.

89

Анонимен

преди 4 години

До 90За няколоо поколения, да. Но с наличието на съвреченните технологии, планът е да се сазадават изолирани микробиоми в които да живеят.

88

Анонимен

преди 4 години

До 95Днес, за един милиардер работят от 10 0000 до 100 000 души ...Истината е, че и с 10 човека, работещи за теб ще си добре. Просто ще държат в себе си цялото знание и военна мощ, като оставят мачка част от популацията, която ше е на интелектуалното ниво на сяланин от 12 век, за да им слугуват. Всички е измислени вече, не беро лахъри :)

87

Анонимен

преди 4 години

И като оцелеят търтеите кой ще им работи? Ще умрат от бавна гладна смърт, както им се полага. Колкото по-богати стават, толкова повече оглупяват!

86

Така е ..

преди 4 години

Дори да оцелееш след ядрения апокалипсис , няма смисъл да живееш след това. Всичко ще бъде унищожено. Ядрена пустиня.

85

бай Иван

преди 4 години

Е,па нашите червени бандити изостават ли с бункерите.Корнелия и Станишенко да се вземат в ръце,че да не се затрие червената им мафия.Тая година изтичат 30 години от засекретеният хайдутлук на комунистите.Имали предложение отново да се засекретят с още 60 години,а МВР да унищожава документи.Интересно ще е в пленарна зала как ще подскачат другарите да мине закона.....

84

Анонимен

преди 4 години

До 95Всичко на тоя свят, чееедооо, е любов, живот и смърт :)

83

2pac Illuminati

преди 4 години

Искате истина ... ето я истината:Очаква се масивна депопулация. Няма да е с ядрени бомби. Има множество методи и всичките ше бъдат приложение. Популацията ще бъде редуцирана под 500 000 000 души. Тези бункери са само за по-заплашените региони, където процесите ще отнемат повече време.

82

Анонимен

преди 4 години

Ако вие имахте при, нямаше ши и вие да се подготвите? Светът върви към кървави и страшни конфликти.

81

Анонимен

преди 4 години

При тях всичко е пари-любов,смърт,живот..Вярват само на тях,дори сами го пишат на парите си. Затова ще плащат най-жестоко..

80

до 64 "до 57&qu

преди 4 години

Наивно, невежо, елементарно, тъпо. Много. И разбира се, самодоволно, в голяма степен.Човечеството си заслужава това, което го очаква.

79

Анонимен

преди 4 години

къде ще изкарат Апокалипсиса, богатите, които ще го предизвикат?

78

Анонимен

преди 4 години

Вервайте си... на бункери. Никъде не можеш да се скриеш.

77

Цецо Мен

преди 4 години

Значението на думата апокалипсис е библейско. Та дойде ли краят на света бункер няма как да ви спаси.

76

Анонимен

преди 4 години

Хич да не е война,едно земетресение 9-та степен по Рихтер и маса народ ще си замине.Няма да успеят да стигнат до тези скривалища.А ядрен взрив е ужас!Все едно слънцето е до теб,гориш все едно си скочил в лава на вулкан.Хората трябва да се отърват от тези оръжия в 21 век.

75

Анонимен

преди 4 години

Ние под София си имаме бункери. Добре сме си.

74

Lan

преди 4 години

В края на краищата ако се готвиш за края на света, първата ти идея е да оцелееш, после И да ти е красиво. НО ако красивото намалява ефикасността е безумно да се предпочете, това не е вила на Малдивите :).

73

Lan

преди 4 години

:) Няма лошо, ама виждам само ненужен лукс! Много по-умно е да има операционна зала, зъболекарски кабинет, библиотека, уреди са фитнес...отколкото спа :) Изобщо не се знае дали водата ще е годна за спа! Цялтото това голямо простаранство може да побере храна поне за още две години на десетина човека (което на снимката е заето от билярдна маса). В случай на ядрена война...това е безумно :).

72

Шнорхел

преди 4 години

И на кон в acпуxa да се скрият,оттърване няма!