232

Анонимен

преди 4 години

Този тип и майка му, която е вероятният сценарист на постановката, изглеждат и звучат много тегави... Мен тръпки ме побиват като ги гледам и слушам. Сега сигурно обвиняват момичето в нещо нередно.

231

Нико

преди 4 години

Психопати,оставете момичето на мира!!!

230

Анонимен

преди 4 години

"Помисли хубаво да ни стании... да ходим на свижданьи..."КАКВО по дяволите трябва да значи това? Тези са съвсем изперкали. Дано момичето е успяло да избяга навреме.

229

БЪЛГАРИЯ над всичко

преди 4 години

Ами просто НЕ!!!!!!

228

Анонимен

преди 4 години

Видяли сте 3 минути от живота им, и веднага 300 коментара, 300 присъди, констатации. Какво знаете за тях всъщност, нищо, нито каква им е връзката. Откъде да знаете кой е прав? ФБ още малко ще стане съдебна инстанция, народен съд.

227

цу

преди 4 години

По-бързо и по-далече бягай от тия откачалки момиче.

226

Анонимен

преди 4 години

Всъщност българина не е такъв. Това са руско-съветски ценности, които ни се натрапваха 45 години. Говорил съм с прадядо ми преди да се спомине, бог да го прости, каза че в България не се биело и българите винаги са били гостоприемни и отворени и уважавали всички други. Това дошло след 1945г. Освен това съм чел, след освобождението тука са идвали швейцарци, чехи, германци, англичани, французи и т.н. да търгуват и да правят бизнес. Руското робство ни съсипа и затова сега има такива психопати

225

Анонимен

преди 4 години

Така ги виждам нещата: момиче, което разумно обяснява, че бракът е голяма отговорност, а те се познават от месец. От друга страна виждам тормоз и натиск: една майка, която иска да наложи на момичето да каже да,било чрез заплахи, било чрез *** увещания как било при тях така и някакво неадекватно момче, което не приема отказ и продължава да поставя момичето в неудобна ситуация. Те отсега изобщо не зачитат мнението и, и прилагат натиск, какво остава като влезне в техният дом?

224

Анонимен

преди 4 години

До Нциомален сайтКакво значи това нещо национален сайт?Всеки си прави сайт и си пише каквооооото си иска! Не са ти длъжни с нишо С НИЩИЧКО!

223

до национален сайт

преди 4 години

Аз затова български "медии" не използвам :) Като напишеш в една сръбска търсачка "bugarska novosti" и ти излизат много повече истински новини, които в нашите мейнстрийм сайтове никога не ги пише, тук вместо да четем важните решения които всеки ден взимат нашите политици, ние четем подобни измишльoтини, нема да чета на Бoкo и Шиши медиите :)

222

Анонимен

преди 4 години

Добре че е това предложение и този клип един месец след връзката им,та на момичето да и се изясни с какви хора си има работа и да се спасява бързо.

221

:)

преди 4 години

Така е в ерата на социалните мрежи.Всеки може да си качи простотията онлайн като семейството на това момче.

220

Lan

преди 4 години

Всъщност една невлюбена жена едва ли ще изтърпи да се запознае с майката още след месец, пък да излезе с нея :)...Горкичката, дано бързо да е избягала!

219

Lan

преди 4 години

243, да и аз така го виждам. По-надолу коментират, че той бил влюбен. Аз не мисля така. Тя е влюбената, за това и го изтърпя този фарс. Невлюбена жена да му е рекнала далеч по-тежки думи и да е духнала на средата на представлението. А той явно е влюбен, ама не в нея...:)

218

Анонимен

преди 4 години

Това се нарича тормоз. Тя му казва "не", той я тормози и иска да я накара да каже "да". Някой зад камера дори заплашва със саморазправа. Редно е прокуратурата да се задейства ми се струва. А както казаха по-надолу този ако е студент ми иде да се гръмна, заклевам се.

217

Lan

преди 4 години

Османе, да ти кажа честно, не ме притесняват толкова ...., колкото подобни псевдомъже (а има и такива жени много) като този от клипа. ТОВА е страшното.

216

Анонимен

преди 4 години

странна постановка,тук не видях любов ,а някакъв сценарий,постановка на майката,която го е гледала някъде,за съжаление главната героиня не беше чела сценария иначе щеше да духне още преди представлението,синчето пък караше точно по аутокюто без да влага собствени думи и не знаеше какво да прави извън научените думи и очакваните отговорисмех

215

до Lan

преди 4 години

"Нация от ....няма никъде, те обичат да паразитират и в момента се пренасочват към по-добри гостоприемници"Те добре че се пренасочват poмитe ама те немско гражданство не взимат, не че някой ще им даде де. Те просто работят там, изкарват някой лев и се връщат в родината си - България :)

214

Lan

преди 4 години

Осман Георгиев :), много драматизираш бре. Нация от ....няма никъде, те обичат да паразитират и в момента се пренасочват към по-добри гостоприемници. :) Да му мислят швабите. Те пък са специалисти по ***, та не знам къде точно ще избие.

213

Lan

преди 4 години

237, да си поискаш не е излагация, да ти кажат НЕ, също! Това са нормални неща. Ако уважаваш другия, приемаш волята му. *** виж да водиш маминка да заплашва бъдещата ти жена - е те това е излагация. А истинският мъж се моли...само на Бога. Да се моли на жена е излагация! Ако уважаваш себе си, не се молиш на никого!