12

Анонимен

преди 4 години

Е как ще обсъждам джобните пари на детето си с другите родители? Нали веднага ще се намерят поне 5 мутри които нарочно ще почнат да се надпреварват да дават в пъти повече джобни, само да се почувстват по значими и по-богати от другите родители.

11

от Варна

преди 4 години

Аз ходих 12+5+2г-екстра=19г да уча неща, които не ми помагат много в момента. Мисля, че трябва да се преосмисли цялата идея, като се почне с най-важното-ЗАЩО изобщо се ходи на училище, каква е целта? Не всеки има нужда- напр не-интегри-раните, защо ги мъчат с БЕЛ- да ги учат на занаят примерно, да ги учат да карат камиони....Вижте Турция-не всички имат средно, но който е завършил, яко се е потил. При нас куцо-кьораво висшисти-60-70университета!!!

10

Имаше и такъв случай

преди 4 години

Спонтанна физическа любов между десетокласници. Момчето беше един от красавците на гимназията, но скромен, а девойката - дъщеря на една от най-амбициозните учителки. Но до постоянна връзка не се стигна. Майката обаче разбра, че дъщеря й е влюбена в младежа, който скоро след това започна да излиза с едно момиче от неговата паралелка. Останаха гаджета през следващите две години, но предпочетената девойка редовно получаваше двойки по предмета, който преподаваше майката на пренебрегнатата.

9

Чичо

преди 4 години

Най-важното е друго - за да не си вкарате таралеж в гащите с дете, като eбeте - слагайте кондом! Така живота ви ще е спокоен и ще имате достатъчно време да го живете нормално и както искате.

8

До 3

преди 4 години

и какви безумни мъпроси започна да задава, а момичето беше учило, то по принцип беше добра ученичка. И накрая като тресна с тържествуващ глас "Двойка!", дори ние хлапетата започнахме да се обаждаме "Ама тя всичко си каза."Отговорът беше крясък "Но аз установих, че не прави логична връзка между причините в световен мащаб и случвалото се тогава в България!" И посочи някакви събития, за каквито не бяхме чували.Запомнихме това, защото бяхме в 8-и клас и с тази (2) наистина развали успеха на Г.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3Помня. Чисто женска злоба започна да се проявява още когато станахме 12-13-годишни. Някои учителки все гледаха да ощетят всяко по-хубавичко момиченце, ако не е от солидно семейство, чието име респектира.Не всички учителки постъпват така, но все има по една-две такива. Помня как веднъж по заместване по история дойде някаква Коцева. Каза един номер ей така и като видя пред дъската да излиза едно девойче наистина като манекен, помня как го изгледа от глава до пети и какви безумни

6

Анонимен

преди 4 години

До Милото ми то!ромче ако е значи е от бсп

5

Милото ми то!

преди 4 години

Ще му кажа, че ако учи прилежно, ще пиша в документите му, че е ромче, та да папа безплатно в школото, да му дават парични помощи и бонуси и да не смеят да му се карат, защото ще ги е страх да не пристигне маалата да иска сметка на даскала защо тормози нашето лебедче!

4

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

По никакъв повод не давайте пари на учителите и училището на родителски "колективи" и т.н. при най-малкия опит за изнудване звънете в МОН на телефона за сигнали. При най-малко съмнение, че детето ви е тормозено подавайте сигнал в полицията срещу съответния учител. ИМА УЧИТЕЛИ КОИТО ОРГАНИЗИРАТ РОДИТЕЛСКИ БАНДИ ЗА СЪБИРАНЕ НА ПАРИ И ТОРМОЗЯТ РОДИТЕЛИ КОИТО ИСКАТ ДА СПАЗВАТ ПРАВИЛАТА.

3

Анонимен

преди 4 години

ПАЗЕТЕ ДЕТЕТО СИ ОТ УЧИТЕЛСКА ЗЛОБА. ИМА УЧИТЕЛИ КОИТО СА НАИСТИНА ЗЛОБНИ КЪМ ДЕЦАТА. ТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА БЪДАТ ОСЪДЕНИ.

2

пожелание

преди 4 години

Най-важното е родителите да не са закърмени с чалга ,защото това генно се предава !!

1

Анонимен

преди 4 години

Най-важният съвет - даскалите искат пари за щяло и нещяло от родителите.