18

а бе,човече тъжно

преди 4 години

До Хюго БосКолко пъти да ви се повтаря,че АМЕР.ПОСЛАНИК ГИ ПАЗИ!Боко го каза в прав текст по ТВ!Колко пъти да ви се повтаря,че най-после да престанете да питате като олиг---!?

17

към 17

преди 4 години

До АнонименИ при изнасилване на малолетни

16

Анонимен

преди 4 години

При смърт и тежки наранявания, водеши до инвалидност НЕ ТРЯБВА ДА ИМА СПОРАЗУМЕНИЯ! Това не са справедливи присъди, мисли се повече за убийците и престъпниците, отколкото за жертвите!

15

шляпалника

преди 4 години

Гласувайте още за мафиота Боко Тиквата и съвсем няма да има присъди!

14

Анонимен

преди 4 години

Познавам човек, за убийството лежа 5 години, а на Иванчева мафията и даде 25. Със много циркове, погазване презумцията за невинност, човек избран от хората, и не можаха да докажат че е взела парите.

13

Анонимен

преди 4 години

Какво искате от държава в която в университет се влиза с тест попълнен вкъщи, а в затвор с връзки. Затворите са препълнени, а там хранат, обличат и ти водят лекар когато трябва.

12

Анонимен

преди 4 години

Всички пандизчии са на свобода през деня. Връщат се да спят в общежитието или затвора.Залъгват народа с измислени дълги присъди, а затворниците са на свобода през времето на присъдата си.Разкри се голямата измама с присъдите на затворниците.

11

Само след 3 присъди,

преди 4 години

ако продължи да безчинства - в пандиза до живот.Толкова ли е сложно да се гласува такава добавка към Наказателния кодекс и у нас?

10

Victimized

преди 4 години

"осъждан многократно за престъпления от общ характер, включително за блудство и изнасилване, като през 2013 г. е бил условно предсрочно освободен."....................................Кога ще има арестувани осъдени и задължени да изплащат компенсации за некомпетентност съдии и прокурори? Кога ще има адекватни промени в наказателния кодекс, нещо с което електората на всяка една партия би подкрепил? Толкова ли е сложно, какво по дяволите трябва да се случи още за да се работи в тази посока???

9

Анонимен

преди 4 години

Петчленния състав да ми лапат члена

8

мак

преди 4 години

Отврат и гавра. Ще доживеем ли отмяна на съкратеното? Защо така упорито не искат да я махнат и благодарение на нея жестоките престъпници не получават заслужена доживотна и не са премахнати от улицата? Е..ти справедливост.

7

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ТОВА НЕЕ ПРАВОСЬДИЕ А БЕЗСЬДИЕ

6

Жиб.

преди 4 години

На такъв бих му намалявал присъдата 10 пъти подред: първо бих му дал 3000 години затвор,след първото намаление- 2900 години и т.н.,докато не стигне най-малко 1000 години затвор,което си е една трета от първоначалната! Ако пък направи самопризнания,тогава вместо 1000 години бих му дал само 800 и далаверата за него ще стане наистина сериозна!

5

Анонимен

преди 4 години

Какво значи "особено жесток начин"? Интерсува ме, за да мога да убия някой съдия "по особено приятен за жертата начин"Знаете ли ако възкръсне НАРДОНИЯТ съд каква песен ще пеят такива като тоя съдия?Ще ви кажа. "*** то такова беше времето тогава. Защитавахме ги защото така ни беше НАРЕДЕНО."А тия дето са нареждали ще казват ,че на тях пък са нареждали евро-партьорите.Такива са били и ония, дето "гадният Народен съд" е избил след девети! И на тях са им нареждали от европата!

4

Анонимен

преди 4 години

Много правилна присъда. Защо да го раниме докато е жив като може да го пуснат а роднините на жертвата ще му видят сметката, и така ще оттърват света от една ***

3

Хюго Бос

преди 4 години

Няма смисъл да пишете етноса- знаем че е от чужденците с бг карти. Префи време Борисов заяви, че 98% от затворниците са роми. Значи ако нямаме тази ***, ще сме относително спокойно общество. Въпросът е и защо управниците не искат да се справят с престпленията и нарочно сме подложени на терор?!

2

Анонимен

преди 4 години

Убил е но има човешки права, които трябва да се спазват иначе ще ни съдят в ЕСПЧ.

1

Шнорхел

преди 4 години

По добре да не го коментираме това то няма смисъл... след 12 годинки е свободен това е истината.