10

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 5 години

ПОРЕДНИЯ ПЕДОФИЛ

9

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКаква пандела, бе ? Пише си "УСЛОВНО".Ай бегай да си пиеш витамин ц-то със заека, та да си подобриш концентрацията на ума!

8

Анонимен

преди 5 години

Пълен смях..."в ползван от него имот, държал за себе си на преносим компютър, на карта памет и на вътрешно хранилище на мобилен телефон Samsung, порнографски материали, представляващи 203 файла със снимки и видеоклипове на лица от двата пола, изобразяващи открито сексуално поведение, за създаването на които са използвани лица, които изглеждат като ненавършили 18 години"

7

Анонимен

преди 5 години

За защитаващия педофила ще кажа че децата са предварително набелязвани,следени, заплашвани - праща и са им снимки на домовете и училищата им със заплахи за отвличане и убийство които са си напълно реални.Били са изнудвани за лични срещи и голи клипове.ЗА ТОЗИ *** ТРЯБВА ЛИНЧ а не 200 лева

6

Анонимен

преди 5 години

Аз съм категорично против педофилията и джендъризма който ни налагат, но съм малко объркан от тая статия.Как тоя е показвал на децата порнографски снимки? Пращал им ги е по пощата ли? НАвирал ги е насила пред лицата им ли? Щото в нета такива, че и къде по-лоши снимки има бол. И нета няма как да знае дали ги гледа дете или възрастен.Не ме разбирайте погрешно! Тоя си е за бой, ама на тези деца, мама и тате не са ли им казвали, че са още малки да гледат такива неща?!

5

Анонимен

преди 5 години

Глоба 200 лева и условна присъда за ДЕТСКА ПОРНОГРАФИЯ И СЛЕДЕНЕ И ТОРМОЗЕНЕ НА ДЕЦА С ЦЕЛ ИЗНАСИЛВАНЕ.БРАВО, ЕВАЛА ПРОКУРОРИ.

4

Анонимен

преди 5 години

Браво, на педофилите трябва да се дават условни присъди и също така да не се разпространяват името и снимката им за да могат необезпокоявано да си набелязват деца за тормоз, изнасилване и убийство.Утре Маринчо ще го пуснат с мъмрене.БХК хареса това.

3

Анонимен

преди 5 години

Откакто сеяндурите се открехнаха настана анархия. Анархия накъдето и да погледнете. Като почнете от високите етажи на власта та до най малкото въшливо селце. Анархия анархия и пак анархия. И каква е тази присъда. Това наказание ли е. Сеянин Сеянин не съди. Както и Гараван Гарвану око не вади.

2

до 1

преди 5 години

К,ъв затвор бе? Не разбрали ли че е условна? Чети по-внимателно!

1

Анонимен

преди 5 години

Сега в затвора наистина ще стане "Заек с витамин C" :)