55

Гост

преди 4 години

Може и родителите на иво да са като тези двамата хубавци.

54

иво

преди 4 години

До ХомоКато си изля смешната злоба олекна ли ти поне малко от жалкия живот който живееш?

53

Хомо

преди 4 години

До ивоПротивно на това, което ЛГБТИ общността си мисли, няма да има мулти-култи *** утопия! Ще има ислям, ще има шериат, а хора като теб ще летят от покривите на сградите! Не може да съществува общество, в което вие да пропагандирате хомосексуализма, лесбийството, травестизма, абортите, безбрачието и феминизма, защото няма как да се разможава! Вие не сте бъдещето, а задънена улица на еволюцията! Отвращавате ме и аз не искам да имам нищо общо с вас!

52

иво

преди 4 години

Двама възпитани добре мъже или две жени ще дадат сто пъти по-добро възпитание на дете от Бай *** - няма бой, няма селяния и комплекси. Колкото и пилешките ви мозъчета да не могат да го проумеят

51

Анонимен

преди 4 години

Не е проблем, че тези индивиди се оправят. Проблем е чропагандата, която ни ьалива по подобни откровено гнусни теми. Ми НЕ другари, това НЕ е нормално, да всеки има право да си живее както намери за добре, но това не значи че за всички останли това е или ще е нормално!!! Не мисля, че и децата им ще се чувстват комфоррно!!! Дошнопробната пропаганда пък е още по-гнусна!!!

50

11

преди 4 години

До ивоЯяяя, *** детектинг!

49

иво

преди 4 години

Половината дето мрънкате тай търсите мъжки ласки по сайтове и градинки. Жените дато плюят също, дали знаят, че мъжлетата им се лигавят с други женени мъжлета по хотелите? И идея си нямате колко от "хетеро" мъжете са обърнати ама плюете....

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 51Боже...Боже..........до какво падение се докара хомо сапиенса.............да се сравнява и да се мери с охлювите!!!! Всъщност, не исках да обиждам животинките!!!

47

Ястреб Османлията

преди 4 години

Мечтая за такова семейство!

46

Анонимен

преди 4 години

Охлювите си променят пола. Раждат се мъжки и стават женски. Чети , акъл!

45

Цоциал

преди 4 години

Охлювите са Х Е Р М А Ф Р О Д И Т И бре, Акъл!

44

до 46

преди 4 години

В пласмасова бутилка охлювчетата се променят на 95% мъжки, 5% женски. В нормалната среда колонията е 50% на 50%.

43

Цоциал

преди 4 години

Горките деца, ще ги извратят от ранна детска възраст. Тия двете амеби били католици. Знаят ли какво пише за мъжете които си лягат с мъже в Библията? "Да бъдат предадени на смърт". Дори Господ не желае да си губи времето с тях съдейки ги, а направо им е отредил съдбата. Ще дойде Видов ден и нормалните хора ще бъдат възмездени. Рано или късно историята ще се отърве от амбалажа.

42

Анонимен

преди 4 години

До 42Ми те улежите са си геюве . Че и двуполови.

41

Анонимен

преди 4 години

***!!!Колкото и да се преструват каквото и да приказват това са болни и ненopмални подобия на хора!!!

40

ценности ли?

преди 4 години

Тия гейове могат инцест да практикуват без последствия.За разлика от нормалните семейства.И деца да имат. В наще за едно обелено коляно да ни ги отнемат

39

Анонимен

преди 4 години

Не давайте на бебета си пласмасови бутилки с топло мляко. Не пийте от пласмаси. Ососбено топла храна. Изхвърлете всички чинии и чаши и купи. Имам приятел, италянец, океанолог е , учен и показал, че пласмасите променят средата и хормоните и даже морските охлювчета стават гей. И като си публикувал откритието, му спрели програмата и финансирането. Има причина за бума на хомо-тата.

38

откровение

преди 4 години

И най накрая Господ ще се намеси и ще сложи край. Ще изтреби това алчно стадо .Ще прати в ада всички извратени.Ной да почва ковчега.

37

Анонимен

преди 4 години

Може да не го одобравяме, но това се случва от както свят светува. Ако не се натрапва излишно, никой не му обръща внимание. Просто напоследък някак си се рекламира тая работа и това дразни хората. Не знам изобщо осъзнават ли го. Никой не ги тормози, факт. Но като ти се наврат в очите просто няма какво друго да им кажеш, освен че за бебе трябват мъж и жена.

36

Xxx

преди 4 години

Прозорецът на Овертон в действие,преди години това ,което се случва днес,бе немислимо.Очаквам след време да ми представят за нещо нормално,канибализма,педофилията и убийствата.Явно номера минава!