10

Пешо

преди 4 години

До Анонимен5Австралия няма писмена конституция като нас, сигурно за някой закон иде реч..

9

Николов

преди 4 години

Когато работя с клиенти най се притеснявам като ми кажат "пусни ми фактура по банка" или"ще платя по банка утре ти ги превеждам " , което означава чакане поне 2-3 седмици и поне десет телефонни разговора, а става въпрос за 200-300 лв. Според Вас удобно ли еплащане по банка!

8

Анонимен

преди 4 години

Удвояване трябва на минималните пенсии, средните пенсии и на равна на пенсиите, както на минималната работна заплата, така и на средната ...

7

Анонимен

преди 4 години

В момента тавана е 10 000 лева. Кой от мафиотите, които управляват България мислите, че ще ви позволи да го направите 20 лева?

6

Анонимен

преди 4 години

Според българското законодателство таван на плащания в брой не важи при изплащане на трудови възнаграждения? Е как ще се борите със сивата икономика, като оставяте на работодаелите да плащат каквито искат осигуровки?

5

Иван

преди 4 години

Бе *** за банките и плащанията с карти, само кеш, в брой и на ръка, тежали и стотинките и по-удобно, бега от тука да храним скапаните банки, най големите крадци и то легални крадци. Еврейската *** нагла алчна смърт за банките, да живее криптото и сивата икономика.

4

Анонимен

преди 4 години

В Австрия има инициатива в Конституцията да бъде записано правото на плащане в брой. Мотивът е неприкосновеността на личността. Ако всички разплащания са безналични, означава пълно следене на хората.

3

Анонимен

преди 4 години

Гърците ги освободиха в тая насока,падна тавана за кеша и на износ за кеш,а за внос в кеш не казаха що влия ли на сивата икономика,че въобще в двете посоки внос-износ,но у нас щом от балкони и покрай контейнери за *** се събира в кеш,то какви буфери са това срещу тоталитарни и авторитарни режими,а още преди туй цял строй се разтури,а тогаз цялото плащане бе от кеш в кръгооборота,че и много се изнесе дето в кеш бе купено и неупотребено зарад бързата смяна и в кеш бе продадено от *** по нива

2

Ха

преди 4 години

Че какво лошо има? Най-накрая ще сложат ПОС терминали навсякъде. Писна ми да нося кеш, защото един или друг магазин е решил да не купува под терминал. Много по-удобно и бързо е с карти или телефон + не те пълнят с монети, които да се чудиш къде да държиш

1

Анонимен

преди 4 години

Само балаците плащат данъци