188

Анонимен

преди 4 години

До Няма такава държава 205 За Су- 57 също трябва да чакаме 5-6 години.И те не се произвеждат.

187

истината българино

преди 4 години

Две велики и независими държави си сътрудничат какъв ужас за еврейската *** !!!!!!

186

истината българино

преди 4 години

До F 16Пич втората най-голяма военна машина на NATO,която води реaлни бойни действия е турската и е в близки отношения с руската федерация !!!! Всички останали армии в NATO са армии от *** !!! Без Турция NATO е един балон,който ще се спука от руския щик !!!!!

185

F 16

преди 4 години

Ще лижеге натовски ботуши до припадък, *** руски.

184

Бай Петко

преди 4 години

Знаем ги американските невидими самолети, сърбите го свалиха със С-200 и даже Миле Китич изпя две три парчета на крилото му

183

Зозо

преди 4 години

....сътрудничество за Су-35 и за възможна работа по новия Су-57...Възможната работа по су57 :)))))))))))))))))) каква работа анимационна ли?!?Да припомня, че Су57 има произведени 2 бр., МиГ 35 - 3 бр. :)))))))))))))))))))))))))))))))

182

Отговор

преди 4 години

До Константин 215 Ами търсят си боя. Най малкото ще бъдат изхвърлени от НАТО.НАТО няма да търпи изнудвачи.

181

Константин

преди 4 години

Нали тези са в нато, защо купуват руски оръжия! хохох

180

Анонимен

преди 4 години

Току що изтече новината, че Турция ще разработи подробен план за централна канализация в големите руски градове в замяна на това недоразумение сУ......

179

Няма такава държава

преди 4 години

Краварите са в пълна изолация.Никой не иска да им слугува , освен нашите продажни герберасти.За тези 8 дърти трошки Ф-16 /модел 1974г/ платихме толкова пари ,че спокойно можехме да си купим цяла ескадрила от 16 чисто нови Су-57!И ще чакаме 4-5 години.ПРЕДАТЕЛИ НИ УПРАВЛЯВАТ! БОКО , МАХАЙ СЕ ! ВЕЧЕ СИ ВТРЪСНАЛ НА ВСИЧКИ!

178

спомени и размисли

преди 4 години

През 1950 те че и 1960 те България многократно шамаросваше Запада.Няма да забравя че и Поптодорова /крадлата на парфюми/ също биеше шамари.Вижте докъде ни докараха такива герои.

177

Сухой

преди 4 години

България иска 20 самолета СУ-35. Обучението на пилотите ще премине в братствена обстановка с ракия и водка. Не се бъзикам. Това е по-добре, отколкото народа ни да плаща за 8 манекена.

176

Руски крадец

преди 4 години

До До 185 извините,моля великите българите!!! ние сме дребни крепостни селяне,вие сте Велики османски р.. опс..изв..Съжители. Всички хора в света правят Голям Респект на Вас.Най-прочути,най-културни, не крадци,учени и артисти.Имаме молба, нямаме пералня и тостър,още прахосмукачка нямаме. Искам да купя български тостър,пералня и телевизор!!! Още искам да купя български бойни делтаплани"Чавдар-Тунджа-Охуеть 18 Пъти".

175

Анонимен

преди 4 години

Туркина започва да ми става симпатичен.

174

българин

преди 4 години

Турция.Е първата държава.Доказала.Че не е важно къде "членуваш".А трябва да си гледаш интереса и го следваш и постигаш! Турция ще е 1 вата държава "изключена" Поради НЕ ПОДЧИНЕНИЕ!-:) Това значи че..Американското НАТО..Няма да е вечно! Нищо вечно няма! Коя ще следващата "НАТОВСКА членка" последвала примера и? За нас се знае! Ние ще сме там.Докато не ни изгонят сами ! -:)

173

Анонимен

преди 4 години

Ако Русия и Турция се обединят във федерация, си решават много проблеми. Русия автоматично получава домашни уреди, прах за пране..., домати и *** на корем. Турците получават СУ, МиГ, ракети.... и всичко това безплатно. Могат да обявят независимост от останалия свят и да въртят вътрешен алъш вериш, защото отпада нуждата от цар-долар. За да не се върнат назад с транспорта, трябва да запазят чуждите заводи за коли и тежкотоварни-Руско-Турска-Федерация?

172

Жоро

преди 4 години

До 195 Руснаците(за съжаление и ние българите) се хвалиме с история(измислена)отпреди 200,300-до 1300 год.Защо ли?Защото днес сме едно срамно голямо нищо-благодарение на"братушките",на тяхното подтисничество за 1944-2019г.До ден днешен сме посмешище за свободния свят.

171

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 185 Всички Анонимни(заработвайки копейки) ста посмешище-никой не ви вярва.Само пълните форума с плява.

170

Анонимен

преди 4 години

до 188 - пил съм "Охотническая" хубава водка ,...най- интересно е ,как някои се кахърят ,че САЩ не са спазили договорката за Ф-ва , ами нали Су-то е по- добро ,какво има повече да се коментира ,значи Ердо е спечелил ,че не се е набутал с американските "трошки", по преценка на коментиращите, е ми Ердо да почерпи по този случай и турският народ да си отдъхне- взето е правилно решение , сега имат и С-400 значи няма вече по погрешка да се свалят наши самальоти

169

Анонимен

преди 4 години

Да живее руско-турската Дружба! Ура другари!