9

Анонимен

преди 4 години

А с ромските каруци ще падне ли борба? Или викаш БХК не дава?А да сте чули за някой дето е блъснат от графит? Или пък да се блъснал в такъв? Не сте, ама скоро ще чувате за блъснат от тротинетка или за блъсната таква!Всичката Мара втасала, зела че се парясала!

8

с език да ближат

преди 4 години

Бизобразно е положението в момента! Стари сгради с такива фасади, които никой вече не може да направи, преживели бомбардировки и природни катаклизми са обезобразени до неузнаваемост. Същото важи и за новите, и ремонтираните на скоро.Абе свирчовци,вие, дето драскате знаете ли колко струва квадратен метър мазилка или облицовка, знаете ли как се прави?Щели да чистят? Нали знаете какви още по-грозни, макар и "чисти петна" остават след това. Налага ти се да пребоядисваш.За подлезите - нямам думи!!

7

Първата глоба даБъде

преди 4 години

тежка, а втората - разорителна. Като няма пари, ще отработва.В никакъв случай не бива да се счита, че малолетни и непълнолетни не носят отговорност. Глобите да плащат родителите им, ако трябва и законът да се промени целесъобразно.София се е развивала, като са се взимали за еталон най-добрите европейски образци. Някогашните общинари са постигали това, въпреки разорителните 5 войни. Но преди 75 г. на кас_кетите им падна държава на аванта и всичко се опростачи нарочно! Графитите са част от това.

6

Анонимен

преди 4 години

Тази безучастност на властите, продължила години наред, дали е случайна?В някои от тези драсканици е кодирана информация относно това къде да се обадиш, ако търсиш определен вид дрога. ползвателите на този вид стока знаят кодовете.

5

Анонимен

преди 4 години

Тук още беше социализъм, когато по света бяха намерили изход - предоставиха цели стени на стари, изоставени фабрики и халета, за да се изявяват там творците на графити. Дори организираха състезания между тях.Тек години наред се гледаше безучастно на това, как невъзпитани деца и младежи съсипваха фасадите на сгради и налагаха на обществото про_ст_ашкия вкус и наглостта на семействата, в които са израсналиКъсно се сетиха да ги озаптяват.

4

Киру-Шарнира

преди 4 години

Крайно време е и не само в София разбира се.

3

Чужденец

преди 4 години

От голтак няма как да вземеш пари. Но няколко тояги по *** ще свършат по-ефективна работа. 3-4 тояги само и наказаният ще спи 1 месец по корем и още няколко години ще помни.

2

fact

преди 4 години

у америка извън кочините на неколко големи града, като драснеш нещо след 5 часа идат и го замажат. и вандализъм нема. щото ако само си драскаш отново, ша те хванат. но там хората гледат а полицията работи щото имат закони по които работятдерзайте.

1

Сократис

преди 4 години

От заглавието излиза, че целта е не да не се допускат подобни вандалщини, а да се трият графитите и пребоядисват фасадите.По-надолу в текста става ясно и друго, но защо ви е тогава подвеждащо заглавие?