14

Fax from Kazan

преди 4 години

Лудогорец са нещастници и небългарски отбор, който когато и да се закрие все е късно, камо ли да носи името на България в евротурнирите.

13

ами

преди 4 години

А само допреди 4-5 години Лудогорец ги е мачкал и двата отбора(без Олимпиакос,просто защото не са се срещнали). Сега другите продължават,а Лудогорец си играе на смени треньора,след като допусна бразилското ядро да решава кога и как да се играе.най виновни за положението на отбора са Петричев,Томанов и разбира се Александров като президент.Всичко друго е измиване на ръце,нещото което се случва вече 30 години в милата ни родина. Жалко....

12

Анонимен

преди 4 години

Ние пък си имаме Ефбет Лига, а те си нямат.

11

Недоразбрал

преди 4 години

Звездена Црва не са ли сАвецки отбор?!?

10

До ха-ха-ха

преди 4 години

Никой не говори за градове в случая,а за честта на България ! Клуж се казва отбора,а не се визира града,неграмотнико ! И не се слагай в теми,в които си безхаберно некомпетентен ! Дървен философ,все да се обади,заради такива като теб ,България никога няма да изплува ! Лайногорец вика.Аууу,че си оригинален ! А ти от къде си бе ? От столицата ? А ? Видяхме ги столичните грандове ! Изчезвай !

9

Анонимен

преди 4 години

А Литекс кога ще стане ЦСКА?

8

Пената от Мировяне

преди 4 години

А ,, Динамо-Пощенец-Продоволственик, Левски Спартак-Витоша- ГМО ФК ,,Уеффски Лаффчис ,,1992 кога ???

7

..

преди 4 години

браво на хората. вие тарикатите в неделя на "дербито" си се псувайте един друг кооолкото пожелаете и си се биите и всичко.

6

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

до 5Клуж е град в Трансилвания с население над 325 000 жители.Градът е университетски и в него учат около 100 000 студенти.Град, който пращи от младост и сила !С Рязанград ли ще го сравняваме ?

5

ЛАЙНОГОРЕЦ

преди 4 години

А, нашите шампиони ще играят за купата на Тиквата.

4

Анонимен

преди 4 години

Може и Клуж довечера...Дано Лудогорец влезят поне в ЛЕ ,да не е крайно трагична Бг картинката...

3

Коки

преди 4 години

Професионалисти са и тренират, според мен нашите отбори не тренират, ходят по заведения и кофри, и в първенството се купуват мачове.

2

Анонимен

преди 4 години

Тези отбори винаги са били могъщи.

1

Анонимен

преди 4 години

А Ганчовците ?