130

Анонимен

преди 4 години

30000 общинари паркират с пропуски безплатно в целия град и си карат колите, а на вас на ви тротинетки да карате, повече не заслужавате, че ги храните и им плащате паркинга и колите, и бензина, чак се радвате хахаха! Хахахаха! :)

129

Анонимен

преди 4 години

До Бай ИванМи га си . беден мноо ясно че ша ги сметаш 800 лева за пари ... пари били .. джоообни бе момкоооо

128

Анонимен

преди 4 години

Вярвам, че с тротинетки и колела трафикът може да се обклечи значително -поне през летните месеци. Въпросът е общината да намери начин и да се опита да регламентира предвижването, така че те да не бъдат опасни за околните, защото в момента цари лек хаус.А и пешеходци, колоездачи, шофьори, тротинеткаджии трябва да бъдат малко по-толерантни един спрямо друг. Псуването не помага по никакъв начин.

127

Край

преди 4 години

Регламент в България? Ко - НЕ! Тука никой нищо не спазва без значение кой какво е написал. Тука е радикалната анархо-демокрация.Жунгла. Властта тук не иска да налага ред - интересуват я само парите ви.

126

Анонимен

преди 4 години

Проблемът е, че тротинетките ги карат по тротоарите и то с висока скорост. Ако си ги карат по улиците, няма проблем. Същото правят и велосипедистите. Затова забрана на велосипеди и тротинетки в София.

125

още е рано

преди 4 години

Много е рано - скоро ще се случат и първите инциденти с изпотрошени крака и ръце,травми по тялото ...е неминуемо това с тези тротонетки дано няма само фатални инциденти. Но историята се повтаря - потъсете не толкова назад когато се появили първите автомобили - воят срещу тях е бил много по голям ... имало е и дори закон пред автомобила да върви човек за да не гази хората и плаши конете с каретите и каруците..

124

Недомислена работа

преди 4 години

По тротоарите няма как да ги карат защото две плочки равни няма в София, примерно в квартали като Изток, Изгрев, Лозенец, не по махалите. Повечето плочки и хлабчат. Ж. Кюри е целия с разбит тротоар. Ако ги карат по пътното платно стават участници в движението без да имат шофьорска книжка и без да са държали изпит, че знаят въобще закона. Голяма глупост са тези тротинетки и като станат няколко инцидента ще ги махнат

123

Гилберт Стефанов

преди 4 години

Ииииих!Здравейте милички! Аз съм Гилберт Стефанов може да ме намерите вав фейсбуук.трся си мажко гадже че съм самотенМного са секси тези тротинетки ша зема и язе едно да си джиткам си Велоко Трново...

122

Анонимен

преди 4 години

За София решението е пълна забрана на велсосипеди и тротинетки. Който кара пътноо превозно средтсво, да го кара на улицата, където му е мястото, а щом ги карат по тротоарите, змачи трябва пълна забрана, а за нарушителите конфискация на място и побе 10000 лева глоба, а ако са ударили пешеходец и затвор поне 1 година.

121

Максим Максимов

преди 4 години

До АнонименА ти защо задаваш сериозни въпроси 164? Първо започни да пишеш гУрмотно, за да не се излагаш!

120

Бай Иван

преди 4 години

Луди хора колкото искаш.... Един велосипед втора ръка е 100лв със скорости и амортисьори, може да го караш с години и да си правиш кардио. А тези електрички са по 800лв и след 2 години сменяш батерия а да не го говорим че по нашите тротоари ще се разглоби за нула време.

119

Анонимен

преди 4 години

Мажете им гумичките с масло ;)

118

Анонимен

преди 4 години

До дедо виМи тай де! Тогази беше по хубууу чедоооо ...

117

164 до 165

преди 4 години

Да но аз говоря за ел. колело което също се сгъва както и е леко също така гумите са по големи и се возиш на седалка всмисъл като цяло за мен поне е по удобно от скутера въпроса ми беше защо скутера стана хит помня че ел. колела имаше по центъра преди година 2 но някак позачезнаха за сметка на скутер т.е това което си ми написал е различно според това което съм видял всмисъл за ел. колело говорим сигурно пропускам нещо пак казвам не искам да започвам спорове

116

дедо ви

преди 4 години

Стига сте ривали срещу всичко ново,бе костеняци то си идва и без вас. Айде да върнем волските каруци по улиците,да спрем тока и да палнем газените ламби!

115

Анонимен

преди 4 години

Мноо се кефат момичетата, га со с тяло на моделче и караш скутери и без тениска и има махаш ...

114

Гадно мекере

преди 4 години

Ле мина с една ножичка и щрааак бичката, щеаааак ... йехехехех

113

Анонимен

преди 4 години

До 163Ням летяща кола, защото технологията ни не е на нивото, в което ще може бързо, лесно и евтино, да създава летящи коли. Колито до регилацията, то ще е несравнимо по-лесна, защото ше е доста по-лесно да се автоматизира.

112

Анонимен

преди 4 години

ами защото колелото трудно ще го сгънеш и вземеш на ръце нагоре по стълбите към офиса? а и заема повече място, освен че тежи

111

Анонимен

преди 4 години

О.К наскоро си закупих тротинетка карал съм и ел. колело е то колелото е със малко по-големи гуми по-удобно е по бързо и по лесно за управление защо точно тротинетката стана хит при положение че в сравнение с ел. колело поросто не е толква добре разбирасе това може да варира от модел на модел но това е моя личен опит P.С нямам намерение да започвам спор просто въпроса ми е сериозен