20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Хкрементче размазано, като напишеш "в Маскве" какво мислиш, че правиш? Демонстрираш хумор ли? Егати свежия хумор - свеж и сочен като прясно, още димящо кравешко! Ти, ако попаднеш там, ще онемееш! Древност до супермодерна архитектура, бляскава чистота, хубави хора!

19

Анонимен

преди 4 години

До KOSTAS LINKEБря аммжъкаазлийо, с какво ще плаща Гречко тези 120 единици Ф-35? Пък и първите 10 броя вече били на остров Гирит! Хайде марш обратно в таверната и продължавай да цоцаш узото си и си друсай сиртаки!!!

18

KOSTAS LINKE

преди 4 години

Първите 10 БРОЯ ''Ф-35'' ОТ ГОЛЯМАТА ПОРЪЧКА ЗА 120 ЕДИНИЦИ, ВЕЧЕ ПРИСТИГНАХА НА ОСТРОВ КРИТ, и в още две бази в Тессалия . До 2030 г. Гърция ще има 120 единици Ф-35 !Росснаците предадоха ХРИСТОС . Като помагат на турския ислямски варварин .

17

Анонимен

преди 4 години

Авиосалонът е на летище Жуковски,където наскоро руски самолет кацна в царевицата.Интересно е,дали Ердоган ще събере смелост да полети демонстративно или ще предпочете молитвите да са на летището....

16

Анонимен

преди 4 години

До ЕС форевърЪм.............. просто така се изписва за удобство. Стокообменът между двете страни се извършва в респективните им национални валути.

15

Анонимен

преди 4 години

Това, което е изпуснато (или спестено) в статията е, че Ердоган е разглеждал Су-57. Чуждите медии от няколко страни писаха основно за това. Какво ли трябва да означава? За един приятел питам...-------/Разгледал е единствената "новинка" на домакините.От учтивост.

14

Анонимен

преди 4 години

До къде достигнаха русо.филистиците ,да стигат до опиянение от ,,съюза" Русия-Турция!!Всъщност на тях име все тая ,в други ден ако отношенията между Русия и Турция се влошат ,русофилите ще сменят плочата!Както се случи след отстрела на руския самолет и пилот!За тях няма значение и кой е в Кремъл!Император,комунистически Вожд или Президент-лъжец,те са верни на Маскве!

13

Анонимен

преди 4 години

"До 7Означава ,че Ердоган доста се е смял ,като е видял Су-57!"----Че какво разбира той от самолети, че да се смее? Даже и нашичкият, Румката, да го бяха наперили пред самолет, пак няма как да разбира от всичко. Е, да... Вярно повече разбира от R-Доганя, но все пак... Не е летял на всичко и не е виждал всяка технология.

12

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин!

11

Ф

преди 4 години

Ми заминавай за Турция и сменяй гражданство и религия да ко-лят жена ти в некое кафе щото казала на някой мустакат нещо.

10

ай сиктир

преди 4 години

Няма да се учудя, ако се спазарят и за самолети след като се разбраха за С 400.

9

ЕС форевър

преди 4 години

Въпрос. Защо след като в Русия са с рубли, а в Турция с лири си смятат стокооборота в долари. Само се чудя, ако може някой да ми разясни защо се използва валутата на враговете.

8

Ф

преди 4 години

Турция е дивашка държава освен Истанбул и някои западни части които ненавиждат Ердоган.

7

ЕС форевър

преди 4 години

до 9,Русия била ненаситен пазар пахахахахаах. Покупателната им способност е много зад България, а и кой иска рублей. Абе русофилите, допреди няколко години нали бяхте врагове с Ердоган, сега защо си сваляте гащите.

6

Анонимен

преди 4 години

До 7Означава ,че Ердоган доста се е смял ,като е видял Су-57!

5

Снежка

преди 4 години

А Фьодр днес е пристигнал на МКС. А фобите искаха Фьодр да падне в морето и да умре. Ужасни злобни, безсърдечни хора

4

Анонимен

преди 4 години

Ердоганя ще си плати, е предаде САЩ ония са много отмъстителни. Лошото за тях е че цветните им революции вече не вървят.

3

Анонимен

преди 4 години

Това, което е изпуснато (или спестено) в статията е, че Ердоган е разглеждал Су-57. Чуждите медии от няколко страни писаха основно за това. Какво ли трябва да означава? За един приятел питам...

2

Флирт

преди 4 години

До Жyжилин ЖyжилинoвЧиста проба флирт!, а историците ни учат да мразим едните и обичаме другите!

1

Анонимен

преди 4 години

Те вече го откриха, Путин днес около 18.00 успя и да открие новото летище в Саратов