10

ГАДОРЯН

преди 4 години

Филмът е брутален. Супер оригинален сценарий. Няма да се учудя ако направят американска версия.

9

Соросоид

преди 4 години

Ако "заможното семейство" от филма притежава истински добротели и уважава истинските ценности никакъв клошар не можа да им развали хубавото живуркане.Няма да гледам филма, но си мисля, че това е поредната Сатанистка пропаганда срещу християнските доброетели и ценности. Нещо като онова убийство на жирафчето в Дания с публичн дисекция пред децата. Тука четох толкова повърхностни анализи за бедността, че ми става жал за хората, които са ги написали. Аз лично не бих хвърлил камък.

8

МРАЗЯ КЛОШАРИ

преди 4 години

БЕДНОСТТА МЕ Отвръщава!!!Не мога да се изоставя до такава степен, че да чакам на Просия и съжаление.ПО--ДОБРЕ Е ДА СЪМ МЪРТАВ!!!!

7

До 1 и 4

преди 4 години

По въпроса за бедността -Първо си задай въпроса защо този човек е беден. Всеки може да обеднее поради независещи от него обстоятелства, но ако не е болен и престарял, ще намери начин да се оттласне от дъното.Но се обеднява и от мързел, от глупост или поради някакъв порок.Замислете се защо някои семейства са потомствени бедняци. Нормално ли е мрънкането, че все някой друг им е виновен?Стой далеч от такива, които искат да те накарат да се чувстваш гузен заради това, че не си беден като тях!

6

До Анонимен 2

преди 4 години

Твоето изказване е невероятно точно.Затова, мислете как възпитавате децата си. Доброта да, но не и наивно делегиране на доверие всекиму или правене на добрини, на услуги и на саможертви само защото така трябва. Още в началните класове проличава, че има деца, които считат добротата и доброто възпитание за отличителни белези на будалата.Мислете и как възпитавате дъщерите - да е скромна, срамежлива, почтена, безкористна. Готова жертва на безотговорен ***, на използвач или на гадна свекърва.

5

Анонимен

преди 4 години

Пред магазина един клошар/българин около 40те/ ми поиска стотинки за хляб.Влязох, купих му хляб и му го дадох. Клошара го прибра в торбата и ми вика "дай сега още някоя стотинка"."Нали ти купих хляб" - казвам. И наглеца как ми отговори: "Е аз само сух хляб ли да ям?".Познайте дали повече му дадох нещо.

4

Анонимен

преди 4 години

Не човек решава кой труд е ценен, а пазарът. Аз също мога 37 години да реша да правя хербарии от пеперуди, ама дали ще има кой да ги купи. И тогава съм си сам виновен.

3

ха ха

преди 4 години

Нищо ново. Kато в турските сериали, все има по някоя, която се вмъква в къщата и плете интриги. :)

2

Анонимен

преди 4 години

Няма нищо по-опасно и страшно от наивната добрящина!Тя е сигурен път към ада!Проверено!

1

Ами така е..

преди 4 години

БЕДНОСТТА Е СТРАШЕН ПОРОК!ТОЙ Е В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ ПОРОЦИ И..... НА БОЛЕСТТА "КОМУНИЗЪМ"!!!ПАЗЕТЕ СЕ ОТ БЕДНЯЦИ И ПРОСТАЦИ!!!!ЩЕ КАТАСТРОФИРАТЕ, В ЖИВОТА!