20

KAMEH

преди 5 години

Светът се е налпълнил и с неграмотници, така че тротинетките са наистина малък проблем!

19

Никк

преди 5 години

Истината е че в Бг за "дребни" кражби (до 250лв) полицията не си мърда пръста. Не че за големите много се хващат в работа де. Ама я питайте като откраднат 3 от 5те овце на дядото, или колелата ви от входа или ви счупят стъклото и ви отмъкнат радиото на колата.. и няма преследване, закона е милостив - и ето ги плодовете на това

18

браун

преди 5 години

браво за уно6тожаването. света се напълни със ***.

17

Анонимен

преди 5 години

Интересното е, че никой не се замисля, че 15 скутера са нищо като загуба, на фона на всичките, а пискането по медиите (рекламата) е до небесата...От това по-добра и безплатна реклама - здраве му кажи.

16

Анонимен

преди 5 години

При положение че нови струват 150-300? , не е голям келипир да купиш краден .

15

men

преди 5 години

питайте лайм в цурих швейцария колко месеца им останаха колелцата и тротинетките и колко от тех глътнаха водичка от езерото и реката. накрай ги продваха по 50 франка колелцата барем намлят загубите. интересно е че сега като скутерите и ибайковете са от швейцарски фирми върви работата. народопсихологията не е само по нашите ширини.

14

Щерю

преди 5 години

Луксозни лимузини крадат, че една ел. тротинетка ли няма да свият...

13

Анонимен

преди 5 години

Въпрос на часове е да изрежат с флекс на някоя ненаета ел. тротинетка джи-пи-ес зоната.

12

panov

преди 5 години

Проблема е ,че каращите ги,са абсолютно празноглави,и не се съобразяват с никой и нищо. Като немски колоездачи,но още по-чалнати.

11

Анонимен

преди 5 години

Еми някои е загрижен да продължим да ползваме петрол.

10

Анонимен

преди 5 години

Така трябва. Ще ги пушкаме докато пуснат човека. Зверове мръсни.

9

Верно ли бе?

преди 5 години

А аз се чудя днес от къде се взеха изведнъж във Варна същите скутери само че черни.И едни пичлеменца ги карат. И си викам бреейй колко бързо се уреждат младите с новостите.

8

Анонимен

преди 5 години

В България ги берат, не ги крадат.

7

Анонимен

преди 5 години

Вчера си купих един от крадените за 250 лв . Зарядното обаче е проблем .Има зарядни в алиекспрес за по 30 $

6

Анонимен

преди 5 години

По принцип електрониката е около 20на долара. Ако не е със скъп тъч скрийн останалото е мотор, контролер, батерия и жици. Всеки може да остави батерията, мотора, рамката, да смени електрониката, може смени дисплея с евтин, 1 черен спрей на елементите и за час вече има анонимен скутер. Заварят ли го ремонтите ще са им златни. Има и джамъри на гпс. Такъв е продукта няма рама няма нищо. Никой не ги кара да ги пускат.

5

Анонимен

преди 5 години

Това си е направо социален експерт. Предприемачите все пак са що-годе начетени хора и би трябвало много добре да знаят каква ще е съдбата на тротинетките.

4

Народа е казал:

преди 5 години

Всяко чудо за три дни! А това ел скутера дори не е и чудо а една пълна глупост.Извода е - Карайте велосипеди и не се занимавайте с глупости.

3

роб на влаЗта

преди 5 години

А да бе скъпо е ....и замърсява природата.Една кола да отидеш на работа в голям град изгаря минимум 2л.гориво или около 5лв.а един скутер 0.10ст. разбира се че е вредно за петролните компании.Те батериите за телефона също са толкова вредни колкото на скутера но не си изхвърляте телефоните.

2

Анонимен

преди 5 години

Скъпи и опасни. Както за ползвателите така и за околните. Целта на собственика е забогатяване без да се интересува дали вреди на обществото. Малко им е. Трябва да ги съберат на куп и да ги запалят като завържат собственика на компанията отгоре върху тях. Човешката лакомия няма граници.

1

Анонимен

преди 5 години

И това трябва да успокоение, или оправдание за де билите?