19

fghfgh

преди 4 години

опа почнаха да трият коментариясно ни е кой плаща за тази "новина"Цензурата ви край нямадаже ме блокирате да пиша коментарида ама неаре яжте ми к.У_р-Оаууууунещо блокирането не ви се получава налипред Tor всички са равни бе го.ве.д@ от днес.бг

18

Анонимен

преди 4 години

Избиха прасетата - няма кой да яде помията.

17

Анонимен

преди 4 години

Разгледайте само опаковките на българските продукти и пак да си поговорим. 10т Е-та.. Уникални палмови масла и заместители на захар. После ми дрънкайтее, че не сте яли KFC голяма работа.

16

гражданин

преди 4 години

Не се храня в тия американски вериги за бързо хранене. Те не са обичани в западните страни. Там се хранят само нискокачествени хора. Само у нас минават за скъпи и елитни ресторанти, защото предвид всеобщата глупост, се радваме на всичко вносно.

15

Анонимен

преди 4 години

Ето с това ще ни хранят скоро, господа и дами евро-*** и веган-педелюги. Това са ви подготвили, тия дето много ги обичате.За сега ,обаче трябва да изядете 50-годишното свинско от испанските и френски складове (българско няма щото ви спретнаха свинска чума).Бе как стана така ,че за 2-3 сни след като се заговори за тая чума и магазините пращяха от вносно месо, бе? Със самолети или с ракети ли го караха толкова бързо или всичко бе предварително подготвено?

14

Гост

преди 4 години

Че нали и ние имахме заместител - ,,Витабел" , отдавна му мина модата !

13

Анонимен

преди 4 години

Те понеже българската кухня само с труфвли е правите ') всеки ми пържи с рафинирано олио, тъпчите сладки за 2лв кутията с палмово масло.. Обаче KFC и MAcD много лоши били :)Смешковциии

12

Анонимен

преди 4 години

Да живеят фалшификатите.

11

да живее химиятааааа

преди 4 години

та ние отдавна ядем и пием изкуствени храни и напитки. да благодарим на брюкселските милионери , които ни отнеха правото да се храним здравословно!

10

Слънчарски

преди 4 години

Аз под "повече от пържено пиле" разбирам истинско пиле без води и да не е хранено с изкуствени храни. Точно обратното - фалшиво лабораторно "месо" с вкус на пиле. Ако това не е подвеждаща реклама, не знам какво друго е. Да не говорим, че Американците се побъркват все повече точно заради тия изкуствени прахчета, с които се хранят. И най-лошото е, че там такива идеи, като това "месо", се поощтряват, вместо да се бойкотират. Всичко заради продажниците, казващи колко е полезно в разни "изследвания".

9

бай Миле

преди 4 години

Комунистите навремето взеха нивите на хората, набутаха ги в градовете и сега на хората им се вижда невероятно да станат пак селяни. Но в града се доверяваме ядем чуждата "храна" за печалбата на мошеници и търговци. Експериментални мишки.

8

Анонимен

преди 4 години

За кой е този продукт? Нормален човек не би го опитал даже. Веганите също, защото няма как да са сигурни какво е пържено в олиото преди това.

7

Анонимен

преди 4 години

А Кевин Хочман яде ли безмесни варианти на панираните хапки и крилца на KFC?Яде ли пилешко на растителна основа?

6

Капитализмус

преди 4 години

Това го има още от Първата световна война - да се заменят натуралните храни с получени по химичен път. Вижте Ersatzlebensmittel. Тогава е било война, а сега - капитализмус.

5

Д-р Исня

преди 4 години

Китайците се хранят с пластмасов ориз. Защо да не ядем и кофичките от киселото мляко?

4

ъъъ

преди 4 години

Аз вегански пилета не ям.

3

zeus

преди 4 години

Пилешко: хормнони, антибиотици, анаболи, хранено с трупен фуражРастително: ГМО, пестициди и хербициди, изкуствени торовеИзборът е ваш....

2

Анонимен

преди 4 години

Ако небцето ми не го усети, заради комбинацията от химикали, организмът ми би. Загубена кауза.

1

Анонимен

преди 4 години

Че то и сега е така.. Гълтаме антибиотици и хормони мощно..