7

Вярваща

преди 4 години

Тия възрастни хора трябва да живеят в домове или старчески пансиони, да са под наблюдение от лекари и психолози! По-добре държавата да им прибира пенсиите и да им осигурява достойни старини в такива заведения, отколкото някакви лъжци и мошеници да им посягат на спестяванията! Човек докато е млад, здрав и работоспособен не мисли за старини и за неволите, които го очакват зад ъгъла, но в нашата умряла държава са факт! Не съдете възрастните, те са вашите родители, или баби и дядовци!

6

KOC

преди 4 години

нали услугата струва пари, двете жени са свършили работата, а бабата им е платила - ми всичко е точно, къде има услуга без пари

5

Анонимен

преди 4 години

бабката наиситна е била омагьосана. Омагьосали са я да има 6000лв. И тези добри женици са помогнали на бабката да се оттърве от злата прокоба, така ,че всичко е точ.Мъча се да съчувствам на тия стари хорица но не мога. Сега е стара и немощна (умствено също), но когато започнаха тия измами преди 30 години, тя е била на 42. Явно не е гледала и слушала нищо друго освен турски сапунки тогава и резултата е на лице.

4

Дяцата от чужбинско

преди 4 години

Бабите се оказаха добри инвеститори.

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2А не бе.Чакаме да дойде БСП на власт, да направи еврото по 3000лв и тогава да ги обърнем.

2

Анонимен

преди 4 години

Кога приехме еврото за валута, че обръщате парите в евро.

1

Анонимен

преди 4 години

МухахаЕдин комуноиден бухал в друга тема днес убеждаваше хората, как пенсионерите не можели да си плащат парното.