8

Анонимен

преди 4 години

Колко лични автомобила има във Варна? Според броя на населението, някъде около 80 хиляди лични автомобила. Колко от тях са излезли от употреба и са зарязани по улиците? ако са 523, това означава една кола на всеки 153 коли. Не е ли малко множко?

7

Анонимен

преди 4 години

Къде се правят нови улици ?

6

Анонимен

преди 4 години

До: 3Ми червените *** са във властта и реално управляват България.Имам странното чувство, че нямаш тях предвид, а нещо мъгляво и неопределено?

5

Анонимен

преди 4 години

До АтанаСпорМюнхенПред моя блок имаше 2 такива и вече ги няма - дали са се махнали сами или са ги преместили не знам, но факта е, че има 2 свободни паркоместа повече.

4

Анонимен

преди 4 години

Е, аз пък съм изключително доволен от това което се прави за града. Няма я тапата на ВИК повече. Синята зона в центъра реално подреди всичко там. Нови улици се правят постоянно. Паркове, детски площадки. Браво на Потника!

3

До 2

преди 4 години

Айде сирената изсвири че е пусната хубава новина и червените *** скачат да плюят. Само с плюенето ще си останете и с всички загубени избори

2

АтанаСпорМюнхен

преди 4 години

Като варненец ще ви кажа, че нищо не се прави. Колите са много повече, а дори от тези едва една четвърт ще бъдат премахнати. Междувременно общината прави глупаво решение след глупаво решение и местата за паркиране изкуствено намаляват. Познайте с каква цел.

1

Анонимен

преди 4 години

Правилно решение, тъй трябва да бъде и с безстопанствените животни.