150

Анонимен

преди 4 години

БСП са лузари утaйкaтa на народа

149

ПроСоТо

преди 4 години

Знаем че разбойническата ни секта *** бсп ще бъде бита кат тъпан за потеден път ама ще правим мизерий КРАДЕНИ СЕ КРАДЕНИ СЕ избирайте ни ЧЕ ДА КРАДЕМ

148

ПроСоТо

преди 4 години

така де,с 2-3 думи:-ПОДЛЯРА очаквал "подли избори"....Е какви "избори" да очаква ПОДЛЯРА?!.....абе,ЩУРОТИИ НА КУТИИ!!!!!!!...Държавата "България" изчезва,БЪЛГАРИТЕ се стопяват и пръскат по света,.....абе какво да ви кажа?..-"щуротии на кутии"..НО:-ЗНАМ,че това е временно!..България и българите няма как да бъдат унищожени!!!!Просто момента е ...ОТВРАТ!..500 години османска ОКУПАЦИЯ не ни заличи,та МОМЕНТНИЯ СЛУГИНАЖ на съвременните Бг ЕНИЧЕРИ ли ще успее?!

147

Приятел

преди 4 години

София-европейска столица на глупостта.Вече 10 години двумилионна София се управлява от глуповата селска даскалица ,протеже на охранителя на последния комунистически диктатор.Факт.

146

Зозо

преди 4 години

Кака Данче с черешово топче не могат да я мръднат *** :)))))))))))))

145

Анонимен

преди 4 години

румен христов ще оглозга подхвърленото му кокалче и се радва а тия двамата - тъжнииии, Боже колко мъка има по белия свят рекъл Моканина

144

Анонимен

преди 4 години

Комунизмът и социализмът трябва да се съчетаят с капитализма и от всичко да се вземе най-доброто. *** е че в България се прави най-лоша форма на капитализъм с 26 от 30 години дясно управление. БСП почти не е управлявала АБВ имаха един продажен антисоциален министър Калфин. България ако не започне да се управлява дълго при това от леви правителства, въпреки платените олигархопротести, нищо добро не я чака. Народът се топи и масово се озлобява и даже полудява. ДОЛУ ГЕРБ - НАМАЛЯВАНЕ НА НЕРАВЕНС

143

Дядо Соци

преди 4 години

До видими резултати 137 Как никой няма да гласува за ГЕРБ , бе ? Аз ще гласувам. Че за кого друг ?

142

Анонимен

преди 4 години

Тоя хванал тен като избирателите си !

141

Я па я..!

преди 4 години

Фандъка ще спечели одмах. По хубава е от Манолова. А и така трябва.София европейска столица ли е , или евразийска ?

140

Анонимен

преди 4 години

Много от пишещите тук удобно забравят ,че преди 10 години нямаше европари с които сега герб си делкат и тук таме нещо строят с техни фирми де.Така че по -полека какво се прави и какво не е правено.

139

Анонимен

преди 4 години

В България не сме като белите държави ,ако се избере кмет от друга партия банкянския всеки ден ще вие и ще прави мръсно на кмета.Такъв му е манталитета.

138

ПроСоТо

преди 4 години

бе то хубаво дето са облекли Тиквата в бяла риза,но защо не са му изрязали яката?..ПАК ли ще избегне гилотината ?!.........Весело,весело се живее на тая "Измъчена географска територия"!!..ШУТ ДО ШУТА,клоун до клоуна,*** ДО СМЕШНИКА!!!...разбира се,докато не ви се СТЪЖНИ...А то съвсем скоро ще стане!..Защото:-"Докато мъдрите се намъдруват,лудите се налудуват"../народна поговорка/....за протокола:..-"мъдрите" сте вие..А "скорото" са 2-3 години....Айде със здраве!

137

Анонимен

преди 4 години

КОГА ИЗБОРИТЕ, В КОИТО УЧАСТВАТ ГЕРБ НЕ СА БИЛИ ПОДЛИ, МАНИПУЛИРАНИ, ФАЛШИФИЦИРАНИ И ЗА КАКВИ "ИЗБОРИ" ГОВОРИМ???АКО НЕ СА МЪРТВИТЕ В ИЗБИРАТЕЛНИТЕ СПИСЪЦИ, ЗАПЛАШЕНИТЕ С УВОЛНЕНИЯ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ЧИНОВНИЦИ И СЕМЕЙСТВАТА ИМ, ПРИТИСНАТИТЕ ОТ РАБОТОДАТЕЛИТЕ СИ РАБОТНИЦИ И ***,ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ НА КУКУВО ЛЯТО.ТИКВОНИЙ ВЕЧЕ Е ЗАГУБИЛ СОФИЯ, В ПЛОВДИВ НИЩО НЕ Е СИГУРНО, ВЪПРЕКИ СИЛНИЯ НАТИСК ЛИЧНО ОТ БОКО ЗА ПОДПИЙВАЩИЯ ЗДРАВО ЗДРАВКО ДИМИТРОВ,А АКО ИЗТЪРВАТ И ВАРНА - СБОГОМ ГЕРГИНО БАНКЯНСКА

136

Анонимен

преди 4 години

София заслужава само кмето от СДС или ГЕРБ. Софиянски, Янчулев и подобни. БСП не трябва да издига кандидат за София. Всички протестери, чужди агенти, лобисти, НПО-та са в София и ще запротестуират веднага след избора на кмет на БСП и ще блокират работата му.

135

НЕГРАМОТНА ТИКВА

преди 4 години

БОКО *** МОЖЕЛ ДА СЕ ПОДПИСВА . ........***

134

Анонимен

преди 4 години

Борисов знае, че времето му свърши и е пътник.Затова си търси оправдания.

133

Иван

преди 4 години

някой като радев, че да отнесе учителката ... Боко внимавай какво си пожелаваш, може и да стане...

132

Анонимен

преди 4 години

Давал се отпор на войстващия популизъм ли, и как давате тоя отпор бе ГРОБ, като вкарахте популистите в коалиция с вас и така във властта ли, щото ако не бяхте вие трите фашистки картуни дето купуват с наши пари самолети съсипаха туризма с нелепи забрани все едно че това не са курорти а старчески домове купони нямало да има след 10 шум нямало да има точно гробище или старчески дом, да не говорим за новите измами дето ги подготвят вече срещу вас в съюз с изгонения Цвък.Популисти сте вие и колеги.

131

видими резултати

преди 4 години

Бойкоооо, КЪДЕ СА ОПРАВЕНИТЕ ПЪТИЩА??? Къде са МИЛИАРДИТЕЕЕЕ! Няма един оправен път! НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ВАС!