86

stefi

преди 4 години

До СандиСанди повечето български жени ходят на работа , изкарват пари не по малко от мъжете симного често повече ,гледат децата си и искат да ги образоват и възпитават .Нямат време за любовници , а и не им трябват защото со финансово независими жени !Докато на мюсолманките им отнемат финансовата независимост , а от там и свободата да избираш и да си свободен в Дубай имат всичко но живеят като във затвор децата им са затворници не могат да се разхождат свободно .

85

Санди

преди 4 години

"Всяка жена, омъжена за мюс..сю...л..манин става негова СОБСТВЕНОСТ", но ако е омъжена за българин има право и на чужда собственост. Може да си развява оная работа не с един, а с двама и повече любовници. Може да пилее парите на съпруга си обикаляйки моловете като луда. Може да го ругае, обижда, да си отваря голямата уста, от която да бълват змии и гущери. Може дори и на пръста си да го върти , щот повечето български мъже са ***, чехльовци, които един шамар не могат да ударят на жените си.

84

тюрк

преди 4 години

всяка жена, омъжена за мюс..сю...л..манин става негова СОБСТВЕНОСТ И Е ПРИРАВНЕНА КЪМ ПОКЪЩНИНАТА В ДОМА - тя вече е одушевен предмет, а не човешко същество и на изток от Босфора си е така - не вервайте на сапунените сериали

83

Анонимен

преди 4 години

Обаче нашите лели и стринки продължават да гледат турски сериали и да въздишат по прекрасния живот в Турция... ужас!!! Даже една туристическа агенция организираше екскурзии по местата на които се развиват действията на най-популярните сериали. Значи няма да идеш там да видиш нещо смислено, а ще ходиш да гледаш къде са снимали "Листопад" и подобни глупости.

82

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 4 години

пише Дойче веле

81

Реалофил

преди 4 години

Жените жертвина насилие в Турция са под 500 на година в Европейските страни цифрата е дори по голяма спрямо населението ,а в Русия е шокиращите 11 000-водката не прощава в САЩ 8 000-там пък главния виновник е г-н Смит и г-н Колт,Така че Турция е страна с най малко насилие над жените погледнато в глобален план...Но пропагандата се използва за очерняне умело....

80

Ото

преди 4 години

Жените са *** гъски с големи усти.Аз също съм за отнемане книжките на женитеОт жена шофьор не става!!!И когато си затворят големите усти тогава всичко ще е наред

79

Анонимен

преди 4 години

В съседната новина казват, че САЩ можели да се намесят там където не се спазвали правата на човека?Не съм чул да са спретнали интервенция в Турция? Що тъй?

78

Перла

преди 4 години

Аз искам пък тук да отнемат книжките на всички жени и забрана за шофиране

77

Некъф

преди 4 години

Хайде сега всичко защитници на инстанбулската конвенция да обяснят защо насилието над жени в турция се увеличават макар, че тя да е приела конвенцията!Аре сега НПО-тата да отиват там и да учат MaйMyHиTE в турция на човечност.

76

Анонимен

преди 4 години

Навремето, по цял свят битуваше традицията, родителите да решат/изберат за кого ще се омъжи дъщерята или синът им. До началото на 20-ти век тази традиция си спазваше и в Бг, но с времето постепено изчезна от нашият бит!Доколкото зная, в Тр има области където подобни, че и по-жестоки традиции са част от бита на населението, особено в области като Диарбекир и Анадола.ПСИмаше случай преди наколко години в Бг,когато баща прегази смъртоносно сина си, за да не се ожени за ромка!

75

Санди

преди 4 години

Сега жените станаха много ***, капризни, неконтролируеми, проклети, устати, твърде много разхайтени, разкрепостени и развратени. Искат да са равни с мъжа, но това няма как да стане, защото противоречи на природните закони. Жена да обижда мъжа, да го заплашва, да му отваря голяма уста, ката на гараж врата, това вече е станало ежедневие в повечето семейства, затова и често си получават заслуженото. Ненапразно и в България рязко се увеличиха убийствата на жени и сигурно има защо.

74

Анонимен

преди 4 години

Ми нормално те са диваци.Преди няколко седмици имаше новина как бащата на някакво момиче отишъл с ловна пушка на сватбата и.Застрелял я в корема и докато се гърчила на земята умирайки гръмнал и мъжът и.Причината ? Дъщерята не го била питала имала ли право да се омъжи или да чака дъртият талибан да и намери мъж.Потресаващото не е това. Те са си такива така си живеят.Потресаващото е че много хора от Турция бяха изразили одобрението си как бащата бил прав защото тя била негова собственост ?!

73

Онанимен

преди 4 години

Да покажа и видеото от протестите преди 3-4 години в Турция, където полицаите биха протестиращи, дори имаше изнасилвания в полицейските камионетки.

72

Анонимен

преди 4 години

Нормално, САЩ са 400 милиона заедно с нелегално пребиваващите, иначе официално са 350 милиона!

71

Анонимен

преди 4 години

В САЩ на година биват убити от съпрузите си над 2500 жени, както и почти 1000 мъже биват застрелвани от съпругите си!

70

Анонимен

преди 4 години

До 71 "Да не би да се връщат изселниците?Не искат в ердогановия рай??"Не. Заплатите в България, вече са по-високи от тези в Турция.

69

Анонимен

преди 4 години

"Прокуратурата поиска доживотен затвор"В Русия домашното насилие, беше променено от престъпление в административно нарушение. За първото се лежи в затвора, за второто се плаща глоба.

68

баба мара

преди 4 години

това е дивашка територия турските сериали бъкат от убииства на честта на тях товаим е в кръвта да убиват

67

Асане

преди 4 години

Де си бе геврек бягаи там