122

Граааа

преди 4 години

Айдее *** на примоцията...

121

аз

преди 4 години

само така ..да ни отърват от тая напаст и безумието на ***, които са взели решение, че наглеците дето обичат да минават на червено и не спазватт никакви правила и нагло застрашават другите, ще ми карат къдео си искат тия тротиентки и дуригте да се съобразяват с тях..

120

Щастлив

преди 4 години

Чета ви коментарите и като гледам *** скоро няма да издържи и ще се счупи,блаженни да са тези които ме принудиха да избягам от КоЧИн***та преди години, и господ, че ми помогна, да се свети името му, гледам все по малко качествен ***'трял остава на разположение, ама кой каквото си е заслужил, дерзайте и продължавайте да се плюете взаимно, само внимавайте да не предизвикате наводнение от собствените си ЛИГИ, че тогава няма кой да ви спасява, ОлИГо#ФРе н!и!!!

119

Отговор

преди 4 години

Когато социалистите тръгнат с тротинетки към Бузлуджа , тогава опита е успешен.

118

Така е ..

преди 4 години

Нищо няма да излезе от тези ел. скутери и ел. коли. Помнете ми думата. ДВГ ще бъде почти вечен. Нефт има най малко за още 300 години.

117

Анонимен

преди 4 години

Тротинетките ще имат участа на буклуджийските кошчета,спирките на градския транспорт,новопосадените растения и дръвчета,седалките в градския транспорт,фасадите на сградите и т.н.!

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110Ако искаш пробвай се.гепи няколко скутера. безплатно ще те возят на Витоша.

115

Анонимен

преди 4 години

19.50 лв. за 1 час. Не мерси, ще си карам колелото. Някой видя хляб в тая работа...

114

Анонимен

преди 4 години

Това е за туристи. Ако искат, вземете со такова. По 750-800 лева има адекватни. Не е толкова много пара.

113

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКога ще слезеш от колата за да се качиш на тая пеерасия?

112

Анонимен

преди 4 години

Това си е пладнешки обир с тия 30 ст.на минута. Питайте ме кога ще сляза от колата за да се кача на тая пеерасия.

111

Анонимен

преди 4 години

"На пръв поглед, цената изглежда нормална 1,50 за отключване на скутера и по 30 стотинки за всяка минута от ползването му. Когато се пресметне крайната сума обаче излиза, че да се наеме малката машинка е по-скъпо, отколкото да се вземе такси или да се наеме Spark."Това обяснява ВСИЧКО.Поредната ДЪРВЕНА далавера.

110

Анонимен

преди 4 години

Ами, вместо Бай *** да ходи и да краде, да вземе да печели пари от зареждане. Прибира 10 скутера и взима 42лв. на ден, при изразходена електроенергия не повече от 2-3лв.. Ама откъде толкова акъл?! Дори бедните хора в САЩ припечелват не лошо от подобни начинания. И говорим за бедняци от гетото. А тук посред центъра на София разни тотални opъфляци седнали да крадат на хората труда.

109

Анонимен

преди 4 години

до 109 Абе те и тия дето качват на Витоша куршум ги лови...

108

Анонимен

преди 4 години

До Ха-хаАбе тротинетките са частни и са застраховани.А нали знаеш, че застрахованите неща не изчезват толкова лесно.Очаквам в следващите дни да има возене в багажници до Витоша.После тротинетките ще спрат да изчезват.

107

Ха-ха

преди 4 години

Към всяка тротинетка служител да я пази (може и някоя програма за временна заетост да се измисли). Иначе не е по български. Най добре ще е ако се създаде отделна агенция за тротинетките, щото тези служители трябва да имат началници. Много началници. Като в КАТ например

106

Анонимен

преди 4 години

Очакваше се да поизчезнат.Това са планирани загуби и са включени в цената.

105

всезнайковци

преди 4 години

Това за Нова Зеландия е пълна лъжа и измислица - Да има такъв случай на кражба но в Австрлия ,и не за тротонетки а за зелените ел.колелета и не един човек а двама българи и ги хванали че в гаража пребоядисват колелета...

104

До 102 Ееееее

преди 4 години

Явно не си прочел новината ...

103

Анонимен

преди 4 години

При подходящи условия за употреба, разумни правила и цени, тротинетките успешно ще станат основно средство за придвижване в градски условия. Много по-безопасни са от колелото.