19

Анонимен

преди 4 години

Ще станат колония на САЩ. Щатът Стара Британия. Всички искат да бягат в САЩ. Имат голям късмет британците, че ще станат американски граждани.

18

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18"Тук-таме има някой сбъркан националист с добра заплата, но са рядкост. Брекзит е решение на футболните хулигани на помощи и престъпно бездействие на добре платените, които не са вярвали, че може да има подобна развръзка."Май збъркания си ти! И аз работя по такива проекти и ти казвам директно че си дребен БГ лъжец като тези от България. Нещо съвсем нормално! Важното в случая е че времето ви изтича и иде ритника за повечето лааййнарци!

17

Анонимен

преди 4 години

Само стоя и се смея отстрани как британският бачкатор съсипа държавата си. Във Великобритания НЯМА добре платен интелигентен човек, който да е гласувал "за" Брекзит. Поне аз такъв не познавам- работя по високотехнологични проекти там със заможни и интелигентни хора от 10 години. Тук-таме има някой сбъркан националист с добра заплата, но са рядкост. Брекзит е решение на футболните хулигани на помощи и престъпно бездействие на добре платените, които не са вярвали, че може да има подобна развръзка.

16

Оня

преди 4 години

Нашето правителство съставено предимно от голи охлюви все едно не им клекна на краварите? Плаши.***.аци.те загърбиха българския интерес да купуваме евтина газ и да печелим от това като я предоставяме на съседите с южен поток . Само за да угодят на еврейте наречени по модерно американци. Те пък от своя страна дадоха пая на вечния партньор турция. За национално предателство загърбвяне на българския интерес и полза В.Левски е казал. Смърт,смърт и само смърт

15

Ели

преди 4 години

САЩ и Британия са едно цяло, няма какво да се лъжем. Просто ЕС не прие ТТИП, СЕТА - особено за премахването на контрол върху храни, стоки, арбитраж (находящ се в САЩ и доминиран от американци и олигарси) между държави и монополи - законодателство.Готвят ни поредната финансова криза или военна такава.Всички кризи XX-XXI в. са причинени от САЩ.ББС Джонсън след Г-7 "Трудно е да се удолетвори искането на САЩ за търговска сделка между САЩ и Британия след Брекзит".

14

Анонимен

преди 4 години

Е то нали това беше целта?

13

режат баницата

преди 4 години

Това е подготовка за войната. Англия не иска Брекзит, освен кореняците общаци. САЩ искат без сделка и плащане на 40млрд на ЕС, за да намразят англичаните ЕС. От Юг юдеите вкарват африканци с кораби, от изток талибани. Популистите ще бъдат сложени на власт, Салвини,Льопен,АЗГ са руски партии, Путин има още, вече взе Австрия. САЩ ще въоръжат черните, а ЕС ще потърси Русия за помощ, ще капитулира. Китай ще вземе Африка чрез арабите и повечето САЩ чрез латиносите.

12

Говньо

преди 4 години

Д-Р РАДЕВА МИ Е ЗАБРАНИЛА ДА ПИЯ ВОДА!

11

Анонимен

преди 4 години

Егати и смотаната държава. Три години напускат ЕС и нищо не са направили до сега. Само големи думи и закани от тях. Празнодумци. Приличат на жена, която три години все се развежда с мъжа си, но не го прави, а продължава да му трови живота.

10

Анонимен

преди 4 години

Не ме интересува нито САЩ нито Великобритания стига да си гледат само тяхната си територикйа и население, нито искам да има ходя на гости нито ги искам в България косвено или пряко !

9

Унуфрий

преди 4 години

До кога ще ни занимавате с тея шизофреници Тъпобритания?! През ден пускате статии как ще има или как няма да има "брегзит", все едно че някой се интересува.НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА!

8

Berba

преди 4 години

Вие не знаете какво е "Иго". В англия е чики рики

7

de bre

преди 4 години

де бре, "под игото на Тръмп", а защо не каже тоз другар ЕС под чие иго е - на демократите в сащ, управлявани от со'рос, морос и шайка, нали не си мисли че меркел и макрон сами си действат или не вижда че са кукли на конци, а останалите в ЕС са под тяхно иго. Това че демократите не са на власт в сащ не означава че са оставили ЕС, напротив чрез либерасткия ЕС саботират Тръмп и сащ. Ако не се смачка либерастията сега всички си заминаваме - и европа и сащ и китай русия, който схваща за какво иде реч.

6

да ве

преди 4 години

до 12 Тия от същите веднага ти лепнали два минуса ха ха и тук ги има ха ха !!!!

5

Анонимен

преди 4 години

всичките Комитети и Съюзи се управляват от масони илюминати а те от евреи

4

християнин

преди 4 години

ЕС е еврейско творчество както и ООН и НАТО-да владеят Европа и Православния свят т.е гоите

3

ИВАН

преди 4 години

евреите реват от злоба че Великобритания ще излезе от тяхната еврокочина. ние оставаме в тинята която ще става все по дълбока.

2

Анонимен

преди 4 години

Със сделка или без те ще се измъкнат, но ние ще затъваме още повече.

1

Анонимен

преди 4 години

Прав е Джереми Корбин. Наглобритания я очаква голямо и бързо заробващо търговско споразумение веднага след брексита.