10

Анонимен

преди 4 години

Кое е обратното на алчността?Някой възпитава ли си децата във въпросната ценност обратна на алчността?Защо трябва да ми пука за този див и алчен животински вид, само защото принадлежа към него?-не, не си заслужава.

9

Анонимен

преди 4 години

Малко се замислих, когато казаха, че Леонардо дава 6 милиона от своите пари,а държавите от Г-7, 20 милиона. Един човек дава една трета от това, което дават седемте най-добре развити държави, на които се дължат всички лоши неща, на които сме подложени. Направо бълха ще ги ухапе.Отношеието към природата и в България е много лошо. Изсякоха горите, алчните мерзавци. Отровиха морето и реките, от алчност. Даже и най-чистите езера започнаха...

8

Анонимен

преди 4 години

До 8 ГогаДоста рано си се дрогирал и си отворил широко уста но има опасност нещо голямо да те затъкне

7

Гога

преди 4 години

А ид иота *** налива стотици милиони в Сърбия, смешника....

6

Дедовия

преди 4 години

За Амазония ( зелените дробове на земята )22 милиона долара, а за катедралата "Нотр Дам" над 1 милиард...жалка работа

5

IBM FAKE NEWS

преди 4 години

Някакви ми там 4 КТБта. Смешници. А, Лео - едно КТБ. Излагация.

4

Анонимен

преди 4 години

Светът е глобален, интересите на бизнеса са глобални, а нас ни няма в схемата не, че тероторията ни не е транспортен коридор.

3

Анонимен

преди 4 години

Горкият Леонардо ди Каприо е дал 5 млн.за гасене, а далаверата е да се организират пасища за *** и насаждения от соя.Леонардо е пич, но телешка пържола си е класика за региона на север не, че китайците ще се откажат от менюто.

2

бл.134 в Зап. парк

преди 4 години

Ха-ха , само плюскането и охраната на самозванците лидери на света , за тези 2 дниЕЦБ да пуска печатницата , едно 50- 60 милиарда , биха променили нещо.Ако не 5 човека ще блокират Орлов мост , с искане за кастрация на дивите лебеди и изграждане на мавзолей на Бойко Борисов

1

Анонимен

преди 4 години

Жалка сума тя Фандъкова на Граф Игнатиев похарчи близо толкова.