28

vlady

преди 4 години

Банов наистина има вид на професионалист в алкохолната подготовка със сериозни постижения с чашката. Може би неведнъж е постигнал делириум.

27

конкурсите в Бг

преди 4 години

през последните 75 г. в повечето случаи са за предварително определен човек.После - подигравателното кискане зад гърба на "загубилите". Те могат само примирено да наведат глава и да слушат коментари, че досегашните им успехи са случайни и кухи или да започнат махленски разправии, които предварително са обречени на неуспех. Нали е било с конкурс?Не казвам, че този случай е такъв, но работих известно време в БАН и се нагледах на нагласени конкурси и на разговори на чудещи се "С кой акъл се яви?"

26

гост

преди 4 години

Дамата умее да пее, но въпроса е дали може да преподава. Трябва и педагогическо образование за да бъде учител в училище. Това не е НАТФИЗ "К.Сарафов", където в майсторските гласове се усъвършенстват млади хора с талант, на възраст над 18 години.Направо объркана работа. Министър Банов да намери решение как да използва законно полезни хора, вместо да се сърди и да прави скандали.

25

Трябва да се спази

преди 4 години

законът. Щом има конкурс, на него може да се яви всеки, който отговаря на поставените условия и ако въпреки обявения конкурс някой бъде назначен без да се е явил на този изпит, това ще е нарушение.Друг е въпросът как трябва да се постъпи, когато лице с такава квалификация и слава прояви интерес към преподавателско място в средно училище. Биха могли отделно да разгледат този въпрос.Правилно се предложи да й дадат да подготви майсторски клас.А с обявения конкурс да си подберат нужният им педагог

24

Алекс

преди 4 години

Всички са равни, но някои са по-равни. Мислехме, че тези времена са отминали, а те са си тук. Госпожата със световната слава да се яви като консултант или нещо подобно, а не да изисква да натаманят конкурса към нея, защото е много специална. Какво послание носи това на всички, които са се явили на конкурса както трябва?

23

АЛО, БАНОВ

преди 4 години

Не ме интересува министъра на културата, а културата на министъра.

22

Оставка БанOFF!!!

преди 4 години

Има обявен конкурс за музикален педагог по съответните правила от ЗАКОНА! И министърът и госпожата Такова искат да се наруши закона, е не може. Отделен въпрос е, че Такова САМА си е ИЗТЕГЛИЛА документите и НЕ Е КАНДИДАТСТВАЛА! Тоест тук конфликт няма, той беше създаден умишелено от т.нар. министЕр за да си пооправи малко имиджа, което е недостойно! Във Фейса може да пише всеки, но когато това е министър все ми се струва, че трябва да си спазва етиката и ЗАКОНА, така че ОСТАВКА БАНOFF!!!

21

Анонимен

преди 4 години

Този изглежда, като човек със сериозен алкохолен проблем. Няма да е лошо да се помисли за лечението му и за някой свестен, който да поеме това съсипано министерство.

20

вижда се

преди 4 години

Този е абсолютен *** !!!

19

31574

преди 4 години

Без правила, настъпва хаос. Това ли иска министърът? не намирам за уместно да се оръща вниание на на неофицилни писания по социалните мрежи. И за жалбите си има разписани правила.

18

Емо

преди 4 години

Сега видях, че този корумпирания е още министър. Явно шайката е ударила дъното вече.

17

.... ..

преди 4 години

Тоя ако го сънувам ,утре трябва да търся някоя баба да ми лее куршум против уплах.....И той като шефа си,оня брадясал ,че и със запретнати ръкави като че на селски събор на борбите ще ходи.....Отврат!

16

Анонимен

преди 4 години

Един от коментарите много добре беше написал: Защо госпожата не отиде във Виена и Милано, като я знаели по света, там да преподава на твърда заплата? Прав и път!Какво занимава целокупната държава с капризите си?

15

Анонимен

преди 4 години

Интерпетаторите не са творци. Инженерите са по творци от изпълнителите на написани музикални творби.

14

Анонимен

преди 4 години

***! Тези административни изисквания бяха наложено от неговата институция ... Ами не го считам за нищо и няма, да си пратя детето да учинтао година, а ще остане при мен, в чужбина!

13

Анонимен

преди 4 години

Таз Такова да не е от джинса на Пеко Таков бе,че и тя я кара по комунистически директно през просото както си я карат олигархичните династии!Законите за тях не важат,само за другите!

12

Анонимен

преди 4 години

Това пия нде нали беше подало оставка заради кражбите от Ларгото ?

11

Анонимен

преди 4 години

Защо всички неприятни са в ГЕРБ ?

10

Светозар

преди 4 години

Прав е Банов. Трябва да се поощряват изявени личности в дадена област, да подпомагат образованието. Като отказаха на Такова, с какво подобриха образованието ?

9

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

АЛО БАНОВ А КОЛКО ИНДВАЛИДИ ТАЛАНТИ СА НА УЛИЦАТА А В СЛУЧАЯ ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА ДРУГИТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ