16

Шменти

преди 4 години

А според хората, които са го чули... съвсем не е фейк

15

Анонимен

преди 4 години

Бе, нямам представа дали тръмп е предлагал такова нещо, но обикновеният американец-дИбил, със сигурност би приел такова предложение. Няма да забравя как преди година-две стреляха фойерверки за да прогонят снега и студа, който ги бе застигнал.Така че всяка откачена идея е възможно да намери почва в страната на неограниченият дИбилизъм.

14

Пустиняк

преди 4 години

Е, след като "туитна" пред целия свят предложението си да гасят Нотр Дам с хеликоптери за гасене на горски пожари и след безбройните му други идиотизми, това че има IQ 73, дори ме учудва, че товасе оказа фейк. Кой може да си губи времето да го произведе!? Все едно да цапаш умишлено гащите на малко дете, вместо да го изчакаш 2-3 часа.

13

Анонимен

преди 4 години

Пишейки поръчкови лъжи за Тръмп само ще го направят още веднъж президент. хората винаги гласуват напук даже и в америка.

12

Анонимен

преди 4 години

С този регрес сред политическия "елит", затъваме здраво

11

Анонимен

преди 4 години

Хахаха фалшива новина . ОЗНАЧАВА ИСТИНА!Тука същото говорят ЦАР ТИКВА, Ц.Ц. , Фандъкова. КОГЯТО НУ ИМ ИЗНАСЯ ИСТИНАТА БИЛИ ФАЛШИВИ НОВИНИ

10

Анонимен

преди 4 години

Хвърлят л..на върху Тръмп, с надеждата,- ако не го уцелят поне някаква миризма да остане.

9

А сега сериозно

преди 4 години

Аксинос потвърждават че Тръмп. не е говорил за ядрени бомби. И че не е предлагал нищо, а просто попитал дали е възможно да се спрат ураганите както градушките. Въпрос който се е дискутирал отдавана ,

8

А сега сериозно

преди 4 години

Няколко дни медиите ни надуваха главите с тая измислена лъжлива тъпотия. Но последното изречение от статията им разкри манипулациите. Как само са допълнили официалния источник, с 'ядрена' подправка, а? А МСМедиите бяха уважавани медии до скоро. Какво жалко падение:("Според Аксиос Тръмп бил попитал през 2017 г. дали правителството му трябва да бомбардира ураганите, за да не достигнат сушата, но тогава не споменал за ядрени бомби."

7

Анонимен

преди 4 години

Тръмп е изключително простоват човек, нищо чудно и да го е казал.

6

Сата НАТО

преди 4 години

Драмата на либералното общество е, че всеки руски диктатор може да си накупи медии и да се ре фейкове.

5

ined

преди 4 години

Едната от двете новини е фалшива, бих заложил на втората.

4

Анонимен

преди 4 години

Последно рижавият нарцис знае ли какво иска и какво е казал? Жалко за тая велика страна!

3

Анонимен

преди 4 години

Идеята е добра,но енергията трябва да е е получена от антиматерия защото атомният разпад генерира много ***.От друга страна ако започнат да развиват оръжия с антиматерия съвсем спокойно скоро ще могат да взривят цялата планета.На теория могат да докарат няколко десетки дори стотици гигатона мощност което ще е съвсем достатъчно да присъстваме на катастрофа от планетарен мащаб.

2

Птиченце ми го каза

преди 4 години

Щом не е чуруликната / туитната официално в Туитър от самия Тръмп значи е фалшива новина .

1

Анонимен

преди 4 години

Лъжат и мажат, куче влачи дира няма.