81

Запознат

преди 4 години

Банев не е цвете, но и Мицов да стане. Пак нищо! Партията, която основа със Светльо не е НИЩО по-различно от другите партии. Машина за лъжи, изхранваща се с парите ни

80

Анонимен

преди 4 години

Виждам една *** писала във фейса.Тия не ги ли приспаха наскоро .

79

Петко

преди 4 години

До алексВокалния педагог пее със всеки ученик, така, че задължително е да пее. Но проблема може би е другаде. Документите не са подадени. Дали са покрити всизки изисквания, не става ясно. Става ясно, че Такова е обидена и направи така, че да го разберат всички. За втори път си забърква името. Преди беше със конкурса за Софийска опера. Не и прави чест. Сигурно има начин как да предаде сценичния си опит, но трябва да го направи без да обижда хората които си вършат работата.

78

алекс

преди 4 години

без да съм чел документите, ама познавайки чиновническата бездарност вероятно в наредбата или каквото е там са посочени 40-50 изисквания които могат да се приложат. Работата е че някой *** чиновник е напляскал всичките вкл. и пеене. Доколкото разбирам въпросната госпожа има увреждане на гласните струни а и да си добър педагог не е нужно да си отличен певец. Примери много - Мауриньо е бил бездарен футболист но има 2 ШЛ, 1 ЛЕ и шампион в 4 различни първенства като трньор

77

.

преди 4 години

Мицов срещу Банов. Хвани единия да удариш другия. Да се чудиш, кой е по-т ъ п и по-смешен от двамата.

76

Анонимен

преди 4 години

Поздравления, г-н Мицов!

75

Oставка БанOFF!!!

преди 4 години

Има обявен конкурс за музикален педагог по съответните правила от ЗАКОНА! И министърът и госпожата Такова искат да се наруши закона, е не може. Отделен въпрос е, че Такова САМА си е ИЗТЕГЛИЛА документите и НЕ Е КАНДИДАТСТВАЛА! Тоест тук конфликт няма, той беше създаден умишелено от т.нар. министЕр за да си пооправи малко имиджа, което е недостойно! Във Фейса може да пише всеки, но когато това е министър все ми се струва, че трябва да си спазва етиката и ЗАКОНА, така че ОСТАВКА БАНOFF!!!

74

Гошо

преди 4 години

Г-н Банов трябва да си ходи,защото поиска оставката на служител,който си е свършил работата за която е назначен.Директорката спазва правилата предписани от същия този господин .Аз също искам да уволнят катажията,който ми взе книжката с 0,3 промила,щото и с 2 мога да карам по добре от някоя млада шофьорка,ама ...

73

Бау

преди 4 години

Мицов е музикант на, който много му се иска да е в политиката ...

72

Гриз

преди 4 години

Противен тип.

71

Анонимен

преди 4 години

Тоя да се изказва на бира и на цаца.

70

Анонимен

преди 4 години

Венци е дебел!

69

Joko

преди 4 години

Точно казано !@!@!@

68

Анонимен

преди 4 години

Какъв е този талант Мицов? Бил се скъсал от свирене на етюди, гами, пиеси, сонати и какви ли не партитури. Абе ***, да имаш някое произведение, ти, лично ти, да си композирал, като произведението на Пол Макартни - Дългият криволичещ път??? Я се скрий там.

67

Анонимен

преди 4 години

А ми напускате държавата , защото няма , кой да ви плати. Парите не стигат. И не е интересно за другите хора какво ще се изказваш. Интересно е какъв продукт даваш. Това е живота , даваж - първо и получаваш.

66

Анонимен

преди 4 години

Ало, Бананов съм.Боковистите са свикнали да газят цакона и да не се съобразяват с правилата!

65

Пян Гъ

преди 4 години

До Плочкаджия и ВиКНяма как да се каже по-добре. Браво.

64

Анонимен

преди 4 години

Баце е казал:''Да изпее батальона се строява иначе да хваща мотиката!''Неможе да има по-големи певци от Баце!!!:)))

63

Анонимен

преди 4 години

Точно го е написал, готин е Мицов, но политиците няма да се трогнат.

62

Анонимен

преди 4 години

Тоя пък - видял колеги, че карат таксита...Що за *** си. Като не им се отдава да композират и да свирят, отиват и стават нощни пазачи, сервитьори, партийни членове, самовлюбени музиканти и т.н. Пълен *** си. Ти в ред ли си. Абе ***, Бетховен кога е парадирал с дарбата си. В Теплице е направил император Франц на нищожество, в компанията на Гьоте.