13

Matrix

преди 4 години

НЯМА да гласуваме за Графиня Игнатиева!ЗА НЕЯ ЩЕ гласуват само СЕ ЛЯН ДУ РИ ТЕ

12

Анонимен

преди 4 години

Ако всяка есен има кметски избори, колко ли неща, за които се чака края на мандата да се направят, че да се натрупа предизборен актив, щяха да се направят.

11

Хахахахахахахаха

преди 4 години

Ще, ще!!!В Манастирски ливади от 5 години ги строят тия забавачки за предишните мести избори що приказки и обещания бяха а резултат кръгла 0Вервайте им :) :) :)

10

Анонимен

преди 4 години

На руска учителка като и даваш по 25млн на ден тя какво да ги прави? За нещо по-полезно ти трябва истински кмет. Ама няма.

9

Анонимен

преди 4 години

Не е нужно да строите детски градини, просто затворете кой и да е мол и го префасонирайте! И без това тези молове са отживелица.

8

Хайде на ИЗБОРИТЕ

преди 4 години

И не само 8 нови забавачки, не само още 9 детски градини - ще ремонтират още веднъж "Граф Игнатиев", ще започнат да правят и ЦЯЛОСТНИ проходими ТРОТОАРИ по изпозастроените квартали извън "идеалния център" - от МИЛОСТ към майките с детски колички, ползващи "по европейски" надупчените и мръсни прашно-песъчливи улични платна, за да могат що-годе да се придвижват Хайде пак да изберем декоративната кметица!

7

Анонимен

преди 4 години

Данчето строи така-9 забавачки за децата и милиони за още 9 раздават на тяхните хора !

6

Анонимен

преди 4 години

НАП ще плати на НАП, но кога ще платят частните фирми, допуснали теч на данни?

5

Анонимен

преди 4 години

Строителите имат каски но нямат обувки със защита хахаха

4

Анонимен

преди 4 години

Когато няма терени, ще отчуждите няколко мутробарокови празни новоблокове и ще направите място.

3

Анонимен

преди 4 години

В последните няколко дни финансовият корифей на държавата Владислав Горанов си позволи открити подигравки с данъкоплатците. Не че някога е изпитвал срам от демонстрацията на пълна безотговорност, но този път надмина себе си. По думите му НАП имала достатъчно пари да си плати глобата, наложена й заради грандиозния гаф с теча на личните данни. Та същата тая глоба НАП щяла да плати от собствения си бюджет, дори нямало да се намаляват заплати и бонуси.Да оставим настрана абсурда, който ни разиграват с врътката една държавна структура да санкционира друга. Органът, който събира парите в държа

2

Анонимен

преди 4 години

Оставка некадърницо. Ти и кухият ти шеф съсипахте София.А откраднахте милиони.

1

Анонимен

преди 4 години

уважаеми пишещи статията,като използвате думата забавачка мислите ли че написаното става по актуално или интересно