81

Един от Дивия Запад

преди 4 години

Тия, за които трябва да гласувате избягаха отдавна, от избирателите.

80

Гошо

преди 4 години

До Пешоами кажи ни за кого да гласуваме че да се оправим??

79

Пешо

преди 4 години

Защо хората искат да отидат в Америка ?А в България идват най тъпите Кой богат дойде на море в. България ?на ски в България ?и гласувате за ГЕРБ и ще мизерства те ? Апартаменти ГЕРБ къщи ГЕРБ улици магистрали ГЕРБ вижте други държави какви магистрала имат а ГЕРБ какви прави

78

Анонимен

преди 4 години

В САЩ процента на ровещи по кофите е голям и с купуването на още ракети от банката скоро ще достигне този в С. Корея, където одавна пасат тревица и купуват ракети от Русия, където пък все още са изостанали и ядат мухливи пироги и пият шампоан. Затова САЩ трябва да предприеме подобряване на екологията си, намаляне на емисиите, за да е безпредпядствен прехода към здравословна храна и био шмъркало.

77

Супата

преди 4 години

САЩ извършиха същото което извършва вятъра.

76

бай Тошо

преди 4 години

"онази страст да насажда сред другите своята вяра, заради която САЩ се стремяха към световно господство" - много добре казано

75

Чебурашка

преди 4 години

Колко ги боли говедофилите. Мучат ли мучат едни и същи глупости, а шефовете им сами си признават че вече са бити карти и лешш.

74

Иван

преди 4 години

Само войни са им в пр0стите тикви на тия крави...

73

Анонимен

преди 4 години

САЩ вече толкова са изпаднали, че и президент не могат да си изберат, та трябваше Путин да им помогне.

72

русская сволочь

преди 4 години

А за голямата пръдня Русия нито дума

71

Анонимен

преди 4 години

Хехе. Китай не можел да предложи дънки, хотдог и холивуд! Напротив! Китай превзе света, именно с дънките и джапанките си, китайсите ресторанти и филмите за летящи, китайци-нинджи.Ако не ми вярвате погледне в гардероба си колко "американски" дрехи имате и колко китайски. Помъете се да си спомните коилко пъти сте си поръчвали хотдог и колко пъти "китайско" и накрая си пуснете един филм (китайски).

70

ined

преди 4 години

Доктор Си Цинпин с успешна операция отстрани грозния тумор САЩ паразитиращ върху цялата планета.Благодарим Ви, докторе!

69

Голямото НО

преди 4 години

До Голямото NО 35В Афганистан и Ирак не са проваляли американците.Тези държави са с престъпни и диктаторски режими вършещи престъпления срещу човечеството.Садам завърши на бесилото, характерно за диктатор.САЩ се застояха там защото ако се изнесат ще настане тотален хаос. Във Виетнам имаха проблеми защото грешката вече беше тяхна да го нападат, без добра обосновка.Това е неписан от хората принцип.Потъпкването на свободната воля е наказуемо.За което и всички страни с наборна казарма са зле.

68

Пепа

преди 4 години

*** тва сериозно ли?

67

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ме кефи защото не прави война.Ако и той запали някоя държава като предходните президенти,значи се е поддал на военнолюбците в САЩ.Да се надяваме,че само с търговски начини ще се справи.

66

noFreeman

преди 4 години

оххх и двете са доста назад зад технологиите на Русия... особено Китай!

65

Анонимен

преди 4 години

"Америка е атрофираща сила" е едно от главните заключения на центъра за изследвания на САЩ към университета на Сидни.Което и следваше да се докаже.

64

Анонимен

преди 4 години

"След десетилетия военни действия единствено срещу терористи..."-----------------Десетилетия на "военни" действия единствено срещу свои неформални структури.

63

До ха ха

преди 4 години

Те руснаците произведоха страшни оръжия. И страшни коли и страшни телевизори и телефони. Безаналогови! Абе Европа и Америка са в паника

62

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Търсете и четете други източници, за да разберете с какви оръжия разполага вече Русия и какви разработва.В България има цензура, а над 95% от медиите са на евроатлантическа каишка.