9

Анонимен

преди 4 години

То пък един дизайн на тва инфинити, пълен смех. НЗ кой напуска или идва, на нисан им трябва тотална промяна.

8

Анонимен

преди 4 години

Карим Хабиб е типично, канадско име! Чист канадец, бял като канадски сняг и със СИНИ като канадското небе, СИНИ очи.Подал е оставка, понеже заминава да работи в завод за ел-ПЕДАЛетки. Усетил е че двигателите с вътрешно горене са "бита карта", хехе!Така де! Откато Мъск им "разказа играта" със своите тесли.

7

Анонимен

преди 4 години

do 5 Лексус и Тойота са най-здравите коли? Брачед, каза най-големия виц за всички времена!Ти къде си расъл, бе? В саксия? Как можа да кажеш тази простотия?Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже!

6

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

5

Анонимен

преди 4 години

Отдавна Инфинити ака Нисан ги разкриха... А това какво било популярно някъде, няма общо с каквото и да било. Латиносите се мяткат на евтини японски, баровците карат големите модели на немската света троица. Лексъс за някой ИТ спец, неразбиращ от коли

4

Анонимен

преди 4 години

Лексус ,Тойота, Инфинити и Хонда са сред най-популярните марки в САЩ. За Инфинити не съм много сигурен, но останалите три са най-здравите коли, които се произвеждат на тази планета.А За качеството на Инфинити, което си е луксозен Нисан, който пък е Рено...,какво повече да се каже. Тъжна работа.

3

Анонимен

преди 4 години

"За "луксозната" марка Инфинити - качете се в Лексус на Тойота, после в Инфинити на Нисан. Разликата е огромна."Тя и ценовата разлика е огромна ...Но си прав. Инфините е луксозен Нисна, преднаначен за САЩ, защото там, подобно и у нас, се робува на марки.

2

Абе, Нисан е свършен

преди 4 години

Десет години му правят изкуствено дишане. За "луксозната" марка Инфинити - качете се в Лексус на Тойота, после в Инфинити на Нисан. Разликата е огромна. А и цените и условията на Инфинити у нас са толкова ниски, като се има предвид, че плащат мито, че е ясно - работят за имидж, не за печалба. Пробиват пазара...Кой жител на ЕС ще си купи японска кола само, за да блесне с оригиналност, като за 20 процента по-малко пари ще вземе Мерцедес, БМВ или Ауди със същите характеристики? Инфинити е тя...

1

Дека

преди 4 години

прав му път на хабибдаже и на хабиби