7

Нищо ново

преди 4 години

До Почти пенсионер: Какво се очаква да се направи? Да се направи качествена настилка, която да осигурява добро сцепление при движение. Да се направя качествени мантинели, не такива на края на пропастта с височина 50 сантиметра. Сега е най-лесно да се прехвърли цялата вина на шофьора със стандартното определение "несъобразена скорост". Но доста преди инцидента е имало предупреждения, че пътят е опасен а от АПИ не са направили нищо.

6

Почти пенсионер

преди 4 години

Пътят все пак е планински. Пътуваме вече осем години с мои колеги по него за да ходим на работа. При спазване на ограниченията и ако не няма някой *** джигит да създаде опасна ситуация, не сме имали никакви проблеми. Какво очакват да се направи на това място, нямам идея. Карайте внимателно. Животът е само един.

5

Нищо ново

преди 4 години

Пътя е бил "перфектен" преди да всемат проби от него след инцидента. А мантинелата е била поставена така, че пешеходците е трябвало да се движат по платното - зад нея просто е нямало място. Сега малко е преместена и като се стигне до края на преместеното, пешеходецът трябва да прескочи мантинелата и пак да пръгне по платното. И как се е оказап "перфектен" след последния ремонт, това никой не може да каже. И колко са още като него.

4

Забой

преди 4 години

Този завой е бил много по-безопасен преди да го "оправи" наш'та фирма за сума ти пари, повечето изградени.

3

Дзивко

преди 4 години

Е пътя не бил по стандартите, голям праз, ще избута още година, две... Нали строителния бранш рипна като опозицията поиска проби от всички пътища и изкараха техниката по Цариградско шосе, що никой журналист не ги пита, що не я наредиха на пътя за Своге?

2

Скептик

преди 4 години

Поредната креатура източваща евро-средства. Че кой планински път не е опасен. Буди недоумение фактът, че фирма, която има собствен вътрешен лабораторен контрол, се обвинява, че има добра производствена практика. Ами пътната агенция защо си няма. Нали им снасяме милиарди всяка година. Може би защото там са само калинки на ясла за следващата победа на Гербавите.

1

Жо

преди 4 години

ТОЗИ ЗАВОЙ съществува на това място повече от 70 години. През него са преминали успешно стотици милиони автомобили. За толкова години, колко тежки катастрофи с човешки жертви има на това място?Мантинелите могат да спасят лека кола, ако се удари под ъгъл 15 градуса. При удар на автобус под ъгъл 45 градуса, няма шанс.Проблемът, според мен е, че кано има ограничение от 40 км/ч, то трябва да се спазва. Още повече, ако знаеш, че автомобилът ти е стар с износени гуми.