15

Анонимен

преди 4 години

Кога пак ще закриват лагерите? СДС-тата пак да направят една карта с всички лагери със затворници.

14

Анонимен

преди 4 години

Затворническото общежитите е по желание. Никого не държат насила. Това е приют за бедни затворници.

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 6 - тази ограда не да не избягат затворниците - тя е докато си спинкат да не влезе някое бездомно куче и да им изяде манджата

12

Анонимен

преди 4 години

От затворническите общежития е елементарно да се избяга" - от всеки друг затвор в Бг -също

11

Анонимен

преди 4 години

От този тип затвори-общежития е толкова лесно да се избяга,че който не е решил,той не го е сторил.Тези които не са избягали,със сигурност ужасно ги мързи,няма къде да ходят или са достатъчно хитри и паралии,за да си платят на някой,който уж да ги наеми на работа,така че по цял ден да са навън,вършат си далаверките и се прибират в "Затвора" единствено да се наспят,а всеки месец им се полагат най-малко по два дена отпуск!Крайно време е този тип "затвори" да се закрият!

10

Анонимен

преди 4 години

"От затворническите общежития е елементарно да се избяга"Затвора е елементарен, съда ни е елементарен, а още по-интересното е че и премиера ни е елементарен!

9

Анонимен

преди 4 години

А най-простото решение е- назначете повече чистачки.Имат повече смелост от дебелите угоени полицайчета, чакащи пенсията...

8

АнонимеН

преди 4 години

ЗА РАЗБИВАНЕ НА БАНКОМАТИ! 2 ГОДИНИ В ОБЩЕЖИТИЕ!!!ЗА НЕДОКАЗАН ПОДКУП ЗА НЯКАКВА СИ СГРАДА ДА СЕ СТРОИ ПО-БЪРЗО 22 ГОДИНИ И В СЛИВЕНСКИЯ ЗАТВОР!

7

До 6

преди 4 години

От такова общежитие винаги маже да се избяга. Те за това се водят открит тип. Идеята е там да изтърпяват наказания хора, които нямат интерес да бягат защото ще получат вътрешна присъда и ще им сменят режима. Те повечето работят с договор към фирми навън и им се смятат два за три. А тук рецидивисти срещу пари се уреждат на такъв режим. Това цяла Европа го знае, ама на нашата съдебна с-*** не и пука!

6

Анонимен

преди 4 години

Това на снимката ли е оградата, която би трябвало да пази "затворниците"? Ако е това, че и дете може да я прескочи! Смях!

5

Анонимен

преди 4 години

Това е управлението на вожда им....

4

Анонимен

преди 4 години

След като никаква работа не вършат да се уволнят *** некадърни надзиратели! Сега увекичения ли чакат пак? Този път Дани Кирилов ли ще им даде бонус, като Цачева преди след бягството през парадния вход????Прекалено много некадърници са на държавната хранилка!

3

Анонимен

преди 4 години

Значи kypнeлия трябва да я затворят в централния.

2

Преди

преди 4 години

в такива общежития изтърпяваха присъди хора с леки първи провинения и малък срок. Сега ако си платиш никой няма да те сложи в корпуса. Познавам хора, изтърпяващи присъди за отвличане, за умишлено убийство и са в общежитие. Въпросните молдовци са с предишни присъди в други европейски страни. Дай сега да видим кой какви пари е взел, за да ги прати в открит тип?

1

Арес

преди 4 години

Много добре ги пазите тези Затворници. Национален Спорт ли стана бягството от затвора?