14

Анонимен

преди 4 години

Дарина Такова от 4 години НЕ ПЕЕ в Музиката това е много време. Много интересно на какво ще учи децата, ако е загубила гласа си? А предвид тази й емоционалност как ще ги учи? Като ги набие ако не я слушат?

13

Анонимен

преди 4 години

Значи за някоя си Такова, правилата могат да бъдат нарушавани?! Че за какво са тогава тия правила на конкурса?Първо никой не е длъжен да знае коя е някоя си. Второ, не виждам нищо обидно и нередно да се спазят пправилата на конкурса! Тя като е толкова гласовита ще бъде оценена по достоинство. Това с нищо не и накърнява авторитета на креслата. Напротив, затвърждава го!

12

Анонимен

преди 4 години

При обявен конкурс и други кандидати, директорката какво да им каже - Дойде велика прима и я взимам, няма правила, няма конкурси, а вие си гледайте работата. Не може така! За щатно място си върви по правилата, а примата щом е толкова ценна може да се намерят други начини, за да учи децата и да се възползват от опита и таланта ѝ!

11

Анонимен

преди 4 години

очевидно маса хора не разбират голямата разлика да имаш дадено умение, и да го преподаваш на други.Колко добри футболисти не станаха за треньри? От златното ни поколение колко футболисти се провалиха? Балъков, Стоичков, Ил.Илиев...незбороим списък.Може да си Гена Димитрова в пеенето, но да нямаш подход към децата да им крещиш всеки път като им опъват нервите, да на обръщаш внимание н побоищата в клас....Затова са тези конкурси те не са само за пеене а по цял куп критерии.

10

Гашо

преди 4 години

А стига с това пеене и изкуства. Населението в територията е много далеч от оперни а култура. След 10 г. Ще сме с 50 процента кафяво население. Предричам, че националната опера ще затвори, а там ще се помещава огромен секънд хенд

9

Анонимен

преди 4 години

Буря в чаша вода. Плачем, че никой не спазва правилата, а в момента в който някой иска да ги спази и хоп искаме му оставката. Какво ще си помислят останалите учители, които вярвам също са добри специалисти и са минали през конкурса. Те ли са най-глупавите?

8

Анонимен

преди 4 години

Любомир Пипков се е явил пред комисия и никой не е пострадал от това. Очевидното Дарина Такова се поставя над Любомири Пипков? Освен това с този агресивен дух, ми е много любопитно как ще учи деца, когато първото качество за една преподавателка е да се разбира с хора? да пееш и да преподаваш са две различни неща.

7

Гoшу

преди 4 години

Абе министЪре, вместо да се гневиш на директорката и да и искаш оставката, да беше помислил, че ти си МИНИСТЪРА и ти ковеш законите на културата. Ако беше си свършил работата и изпипал правилно закона, сега нямаше да има такъв скандал. Ако директорката не беше спазила ТВОИТЕ ЗАКОНОВИ РАЗПОРЕЖДАНИЯ, щяхте да я обвините в подгъзуване на световно светило, нали?

6

Момо

преди 4 години

Съгласен съм с директора на училището. Има правила и те трябва да се спазват!А и да преподаваш не е като да практикуваш!

5

Анонимен

преди 4 години

тази прима, ако утре някое дете и вдигне нервите и тази му извади един глас. Смисълът на конкурса е да се види дали има знания и умения за позицията. Примерно и Христо Стоичков има футболни умения, но нали си представяте ако отиде да преподава в спортно училище или в НСА какво ще е! Какво е притеснява тази прима един конкурс, ако е уверена в себе си?

4

1

преди 4 години

Правилата липсват в България и затова е такъв хаос! Шуро-баджанащината и звездоманията трябва да изчезнат. За редови преподавател, правилата са такива, ако я поканят за друг вид обучение - да!

3

Жо

преди 4 години

АКО Лудвиг ван Бетовен се яви на този конкурс, със сигурност ще го елиминират, защото има проблем със слуха. Много важно, че бил Бетовен и цял свят го знае.

2

Анонимен

преди 4 години

Директорката се е правила на важна, това е ясно. Не е ясно откъде се появи червения Плюнчев и започна да лозунгира, такива червени предатели като този ни дърпат назад, а Такова е можела малко по-грациозно да изиграе цялата игра ако е искала да бъде учителка.

1

dramaqueen

преди 4 години

а всъщност е можело да се пропусне частта с пеенето , ако Ивет Лалова кандидатства за преподавател по физическо дали трябва да покрива нормативи ?