87

XL

преди 4 години

Завиждайте *** гроздето е кисело.

86

Анонимен

преди 4 години

Дай боже никога да не ми се налага да стъпвам там. Последния път като ми се наложи да минавам трансферен полет от старото нямах търпение да се махам. Чалгия, кич, някакъв барман беше нагъчил азис - мани мани.

85

Анонимен

преди 4 години

На мен пък ми харесва летището. 20 мин пеша е много за дебелото европейско население. Задъхват се, натоварили се като камили с раници и чанти, че са им много ценни вещите да ги чекират с куфар. Летището е огромно, полетите с турските авиолинии са супер за цените си. Храната е хубава, имаш си инфо екран за по дългите полети, обслужването е приятно. От Истанбул имаш полети за навсякъде.

84

Анонимен

преди 4 години

"Все пак гигантският терминал с площ от 1,4 милиона квадратни метра се намира под един покрив. В него човек се чувства още по-малък, отколкото под гигантския купол на прочутата Истанбулска джамия Света София, пише Нойе Цюрихер ЦайтунгОтре пки, Света София не беше ли църква, ве гла вочи? Джамия ли я направихте, платени гни ди?

83

Гepманистaн Убepалec

преди 4 години

(изтрит коментар)И понеже новото летище е мегаломански проект, без икономическа обосновка, но с чисто идеологическо предназначение и ще се нареди в поредицата провалени мегаломански проекти из целия свят. У нас такъв пример е кремиковци.Ероганя ще го ядът пумиарите рано или късно, а ние трябва да помним как бойкоборисов се кланяше и мазнеше на ердоганя и ръкоплескаше при откриването на недовършеното летище.

82

ahahhahahaaahhhahaa

преди 4 години

платени статийки...... бръкна им дълбоко не където трябва Ердоган и виенето започна :)

81

Анонимен

преди 4 години

Oт написаното излиза, че летището е построено на открито!Само турци могат да направят летище под открито небе!

80

отАв$тралияСидней

преди 4 години

"България изтегли 2 млрд. евро външен заем при ниски лихви. Новите облигации са 7- и 12-годишни"Браво! при 6 милиона население като се раздели значи всеки гражданин ще получи по един Мерцедес! Кой като вас, можем само да завиждаме на живеещите в Европейска Сомалия. Поздрави от Новия Свят, от дъждовно Сидней!

79

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Когато Ердоган строи некачествени летища това е проблем.Когато Борисов строи некачествени магистрали това не е проблем.Не гледайте в канчето на комшиите, а вижте какво се случва в нашата кочинa.

78

Анонимен

преди 4 години

Ислямска...знаете какво!

77

Анонимен

преди 4 години

Луфтата закри офиса в Бг и всичките им хора отидоха в Търкиш.Ай честитУ на немчорята...ха-ха.Аааа, пропуснах, заплатите при търча ите са с 30-40% ПО-високи.Опссс, дойчовците загаснаха.За летището в Берлин което така и НИКОГА не построиха няма смисъл да говорим.

76

Анонимен

преди 4 години

Верно на гад.жалите им тряваше ново летище спешно, че онова старото беше гъч и пълен ***. Ама това новото би всичките ми очаквания. Всичко е от по-евтино до най-евтино. Плочките е вярно че хлопат вече и като цяло след няколко години, ще е развалина. Тоалетните са като в моето училище преди 30 год. Общо взето ориенталска пошла работа!

75

Анонимен

преди 4 години

Скоро няма кой да бие Истанбулското летище по големина и по брой полети, това е истината. А Търкиш еърлайнз отдавна е шампион сред авиокомпаниите. Между другото там летят пилоти от всякакви националности, също и българи.

74

Сата НАТО

преди 4 години

за всичко северно от Виетнам най-удобното трасе от Западна и Централна Европа е през Северна Европа и Сибир. ---------- Само дето северно от Виетнам има само 4-5 сериозни дестинации. Огромната част от международния трафик между Европа и Азия минава над България и Турция. Над 80%. Тук е пъпът на света.

73

Киро Х

преди 4 години

...и какво ни интересува това нас, нормалните хора?

72

Жан Габен

преди 4 години

До kukla Франкфуртското летище им отлична комуникация със самия град. От центъра-Hauptwache до летището си само за 15 мин. Предстои откриването на 3-ти терминал. За Берлинското летище си прав. Там се източиха много пари и два пъти се смени ръководството.

71

Анонимен

преди 4 години

Щото не го е строил Фолксваген! Сега ще им покажат как се строи и ще инвестират милиарда при Ердоган!

70

Анонимен

преди 4 години

Единственият проблем за сега на летището е трансферът кум и от него. Предвиденото разклонение на метрото за летището ще готово до година. Неудобството е породено от големият трафик надхвърлящ с 20-25% над предвиденото за етапа. Просто никой не е предполагал, че ще има толкова много туристи за сезона

69

kukla

преди 4 години

Немците се пукат от яд, защото у тях нищо вече не се строи. Берлинското летище дето се строи от 10 год и не става за нищо. Щъркелите сигурно ще се ориентират да си търсят нови места. Летището във Франкфурт или Мюнхен и много други са не по-малко объркващи и налагащи ходене по 1 час до гейта. Или Франкфурт търпи евтини авиокомпании, дето оставят и пънтици на летището. А за страничния вятър има го много често и в Европа.

68

Анонимен

преди 4 години

А великите германци 10 години не можаха да достроят летището в Хамбург пълна излагация