13

Кратун

преди 4 години

Живях в Германия. Наемодателят редовно тестваше водопроводите за такива бактерии. Един ден намериха. Веднага беше извикана фирма, която 6 часа промиваше инсталацията с хлорен разтвор. У нас ти обясняват, че нищо не правят, защото такива бактерии се въдели навсякъде. Комбинацията от мързел, алчност и некадърност убива буквално!

12

14 до 15

преди 4 години

До Анонимен 15Не ми харесва простащината! Не ми се занимава с теб. Губи време. Съболезнования, ако еректоратът ти е мек! Избягвай хапчетата!

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Стюпи, заслужаваш една хубава бългрска дряновица за това, което си надрискал срещу собствения си народ! Бог знае дали си от този народ.Въпрос: знаеш ли какво означава психо-моторен и как се съчетава с фантазия? Правилно се пише "психомоторен", стюпид!

10

Ванката

преди 4 години

И как пък таз легионела само двама британци от хотела е заразила, кво не им е харесала на другите гости!?

9

Анонимен

преди 4 години

Кекаро нещо е британеца. На алкохол не носят, на бой не носят, ловят ги разни болести, дето добре че са те, та да чуем ,че има такива болести. Аз съм на 54 и за първи път чувам за легионелата, например.

8

Анонимен

преди 4 години

Може и от вентилацията в самолета да са се заразили.

7

Legends

преди 4 години

Смятайте ние какъв имунитет имаме. Мой познат лекар копърка по черноморието отказва да яде в хотела си каквото и да се случи. Носи си отвкъщи храна 30 километра.

6

Анонимен

преди 4 години

До Емил БоевБоклук

5

fakt

преди 4 години

Ingilizite sa izvestni otroviteli ot drevni vremena dori Schekspir gie opisal

4

Анонимен

преди 4 години

Англичаните са болна нация. Повечето са заразени от военната биолаборатория в Солзбъри дето уж Скрипал с новичок се отровил. В тази лаборатория се разработват забранени бойни отровни вещества и се експериментира директно върху изнрани нищо неподозиращи хора.

3

Анонимен

преди 4 години

От девет кладенеца вода ще донесат, само и само да оправдаят хотела на ***... Брех, какво съвпадение, двама човека, били в един и същ хотел, заразили се и починали от едно и също нещо, а *** пак конспирация съзира. Докато не си отворим очите да видим мизерията, в която превърнаха черноморието ни, няма да се оправим. Щом и британците вече бягат от Слънчака, не е добре работата

2

Емил Боев

преди 4 години

Британците отровиха Марков, Литвиненко, Скрипал... само и само да набедят България и Русия. Вече започнаха да тровят и собствените си хора по същата линия, само че на наша територия.

1

Анонимен

преди 4 години

По-добре да инспектират всички британци.