15

Анонимен

преди 4 години

Само преди няколко дни в този сайт един *** лееше помия срещу Русия и руснаците по повод големите пожари в Сибир. Де го сега?Има един измислен "Закон за чифтните случаи" - полуистина, основана на реални случаи, полуезотерия, който гласи горе-долу следното: "Когато се случи нещастие, то ще се случи пак, но другаде".

14

Анонимен

преди 4 години

Чух изказване на Президентейро бразилейро, името на когото веднага забравих. Типичен долен капиталист, който иска да развива дърводобив, рудодобив, индустрия, земеделие върху унищожените гори на Амазония!Някой да го сравни с левите Лула и Дилма Русев!

13

vlady

преди 4 години

Редно е да поканят големия учен пожарникар д-р. Борисов да помогне за гасенето на пожарите.

12

баба мара

преди 4 години

никакви пари на бразилия и останалите там са корумпирани страни и ще свият паритепод влиянието на сащ как се организираха срещу мадуро хаиде сега големият браттръмп да им помага като непрекъснато ги насъсква ние в българия си имаме многопроблеми с чумата и комарите няма да се разправяме с джунглата

11

Анонимен

преди 4 години

сади дървета присъщи на нашите геогр. ширини

10

Q

преди 4 години

А защо не пишете как и за какво са се скарали на вечерята,та чак и не искали да се снимат 7 -ната заедно!?Защо?

9

До 10

преди 4 години

Амииии не можеш да садиш тропическа гора в умерения пояс...двойка ли имаш по география

8

Анонимен

преди 4 години

Aкво им пречи на лидерите на Г7 да посадят по няколно кв. км. гори в собствените им страни?

7

Анонимен

преди 4 години

Ехо,кислорода изчезва,от цялата вода на планета само 3% става за пиене,какво става?Май не ни искат тук,много сме гадни,всичко рушим и нищо не пазим.

6

rusnak

преди 4 години

п.с. Само забравих да ти напомня че не дерът континентите от 100 а от 1000 години.

5

rusnak до 2

преди 4 години

И аз съм съгласен че не е нужна конфронтация, но кои капиталисти ни докараха до тук? Първо съд, после ще видим.

4

(-_-)

преди 4 години

Oбщо взето на никого не му пука за горите. Самата система върви към унищожение на всякакви ресурси и се лансира и подкрепя от управляващата сгaн, защото целта е печалба. Общо взето абсолютна кpетения. В крайна сметка ще се стигне до още една глобална криза, но тоя път съществена.

3

Анонимен

преди 4 години

NATO ще ни пазело от Русия!НАТО за да свърши нещо смислено,е най-добре веднага да отиде в Амазония и да почне да пази Амазонската джунгла от бракониерите.Ето това е правилна кауза,с огромен принос към бъдещето на човечеството.Не може заради лакомията на ГМО индустрията да страдат милиарди хора.Или те или ние,това е

2

Анонимен

преди 4 години

Трябва нов световен ред и нови хора с друго мислене. Времената на конфронтация между хората трябва да спрат и да се погледне към планетата, защото отиваме на зле. Докато всички тея лакомии 100 години се карат. Трябва нова фисолофия за управление насочена към планетата.

1

Анонимен

преди 4 години

Свртовната общност да вземе земите на Бразилия. Вече няма връщане назад. Който неможе да се грижи за планетата трябва да му бъде отнета привилегията. Няма вече твое мое. По тая логика може да изгори цялата амазония, която рециклира над 20 % от мръсния въздух на планетата? Докато разни политици и смешковци в Бразилия се карат? Света вече е друг и трябват други мерки. Като при семействата - не се грижиш за детето държавата ти го отнема. Това е просто е.